• 2

Novih 60 kamiona za čišćenje snega na ulicama Beograda: Jedan poslat na Kosovo i Metohiju

Vesić je jutros oko pet sati posetio operativni centar JKP "Beograd put" kako bi se uverio kako je prošla njihova prva noć ove zime u kojoj su imali intervenciju

  • 2

Povodom najavljenih snežnih padavina za područje Beograda, preventivno je posuto 100 tona soli, zbog obezbeđivanja bezbednijeg saobraćaja. Takođe, danas je na ulice Beograda izašlo 60 novih kamiona za čišćenje snega.

- Jedan od onih kamiona koje smo ranije koristili, potpuno repariran i sređen, otišao je kao poklon Beograda našim sestrama i braći u Kosovskoj Mitrovici koji nažalost nemaju nijedan kamion za čišćenje snega - rekao je zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić.

- Ponosan sam jer Beograd pomaže naš narod na Kosovu i Metohiji. Proteklih meseci poslali smo srpskim opština više komunalnih mašina kako bi obezbedili bolju uslugu za građane. Beograd je glavni grad svih Srba ma gde na kugli zemaljskoj živeli i naša obaveza je da pomažemo naš narod. A nema mesta na kugli zemaljskoj gde su Srbi više ugroženi nego na Kosovu i Metohiji - dodao je.

Vesić je jutros oko pet sati posetio operativni centar JKP "Beograd put" kako bi se uverio kako je prošla njihova prva noć ove zime u kojoj su imali intervenciju.

Goran Vesić, posetio operativni centar JKP “Beograd put”

Foto: Facebook/Goran Vesić

- Uprkos katastrofalnim najavama, mi nismo ni očekivali puno snega i tako smo se i pripremili. Noćas smo imali generalnu probu funkcionisanja sistema za ozbiljnije padavine koje nas očekuju ove zime. Noćas je sneg, od svega centimetar do dva , pao samo u višim delovima Beograda i to, prema našim i informacijama, u Lipovici, Barajevu, Ripnju, Kumodražu, na Avali - rekao je Vesić.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Meksa

    Ovaj jedan sto ide na Kosovo I Metohiju ko preko neke stvari E stvarno ste se pretrgli .Beogradjaniiii sto kaze Raka iz roda ☺️☺️☺️

  • 😡😡😡

    Nemojte vise da pisete,beograd ovo beograd ono,diskriminisete nas iz unutrasnjosti Srbije. Sta mi imao od toga sto su oni dobili tolike kamione a mi imamo stare po dvadesetak godina.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima