Besplatno odnošenje kabastog otpada

Ekipe JKP „Gradska čistoća“ će 7. i 8. decembra 2019. godine besplatno odnositi kabasti otpad sa beogradskih ulica

  • 0

Sugrađani nepotrebne kabaste stvari mogu da ostave pored kontejnera ili ispred svojih dvorišta, odakle će ih ekipe „Čistoće“ ukloniti.

Akcija besplatnog odnošenja kabastog otpada tradicionalno se sprovodi svakog prvog vikenda u mesecu već više od 15 godina. „Čistoća“ apeluje na sugrađane da iskoriste ovu akciju kako se kabasti otpad ne bi gomilao na javnim površinama ostalim danima u mesecu kada se ta usluga naplaćuje. Sugrađani koji raspolažu većim količinama otpada, to mogu da prijave Pozivnom centru, koji je dežuran tokom ovog vikenda od 6 do 14 časova, na broj telefona 0800-000807, a poziv je besplatan.

Pravni subjekti i preduzetnici uslugu odnošenja kabastog otpada mogu koristiti kad god imaju potrebu za tim i po izuzetno povoljnim cenama, a usluga se plaća po kubnom metru odnetog otpada i broju utrošenih sati. Sve informacije o cenama i uslugama „Gradske čistoće“ dostupne su i na sajtu www.gradskacistoca.rs.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA