≫ 

Ogromne gužve na Obrenovačkom putu, saobraćaj je u prekidu jer je pala bandera na kolovoz

Nezvanično saznajemo da je u pitanju pad kontaktnog voda

  • 13
Gužva na obrenovačkom putu

Printskrin: Google Maps

Ogromna saobraćajna gužva stvorila se na Obrenovačkom putu, na delu između Umke i Male Moštanice, neposredno posle skretanja za Rucku.

Kako saznajemo u AMSS, vozači su se i njima požalili na ogromne gužve, ali još nemaju informaciju o tome šta je uzrokovalo zastoj.

Nezvanično saznajemo da je u pitanju pad voda dalekovoda.

- Između Bariča i Umke, došlo je do prekida saobraćaja, usled pada bandere na kolovoz. Javnost će biti blagovremeno obaveštena o normalizaciji saobraćaja na navedenom putnom pravcu - saopštili su iz JP Putevi Srbije.

 

Kolona se ka Beogradu formirala sve do auto-puta Miloš Veliki, a ka Obrenovcu zastoj je od Ostružnice.

Kao jedan od razloga za gužvu navodi se jaka magla koja i večeras smanjuje vidljivost i utiče na usporeno odvijanje saobraćaja u nekim delovima Srbije, a najgušća je pored Save na obrenovačkom putu.

Magla otežava saobraćaj na svim putevima u Vojvodini, prisutna je na prilazima Beogradu, na zrenjaninskom i pančevačkom putu, ali je najgušća pored Save na obrenovačkom putu, ima je i na novom auto-putu Miloš Veliki između Lajkovca i Obrenovca, saopštio je AMSS.

Magla ugrožava bezbednost i usporava saobraćaj na većini puteva u Braničevskom okrugu, na područja Požarevca, Smederevske Palanke i Velike Plane.

(M. B./ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alex

    8. decembar 2019 | 19:25

    O jadu zabaviše narod iz tih mrsta prevremenim otvaranjem auto puta. Ibarskom se stiže pre do Čačka nego BG- Obrenovac. Ali naro bez mozga. I dalje je uporan.

  • Ena

    8. decembar 2019 | 19:27

    Nema dana da isu guzve prema Obrenovcu i iz Obrenovca .To traje godinama.Pogotovo kod Dubokog su cesto saobracajne nesrece .uzasan put !

  • Hd

    8. decembar 2019 | 19:04

    Sad pisete o guzvi, a guzva vec pola god svaki dan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA