Otvoren Big Fashion park u Beogradu

U okviru nove šoping destinacije nalazi se i prva Decathlon radnja u Srbiji

  • 9
Otvaranje Big Fashion Parka

Foto: Saša Jančević

Nakon dve i po godine od otvaranja Big Fashion centra, Beograd je dobio novu šoping destinaciju – Big Fashion Park. Lokacija na Karaburmi postala je jedna od vodećih šoping destinacija u gradu, od sada bogatija i za prvu radnju čuvenog francuskog sportskog brenda u Srbiji, Decathlon.

Otvaranje Big Fashion Parka

Foto: Saša Jančević

BIG FASHION Park je simbolično otvoren 12.12, tačno u 12 časova, a prisutnima su se na svečanosti obratili Nj.E. Alona Fišer-Kan, ambasadorka Izraela u Republici Srbiji, g. Mišel Kapler, generalni direktor Decathlon-a za Srbiju, Hrvatsku i Sloveniju i g. Robert Jahav, generalni direktor kompanije BIG CEE Srbija.

- Zahvaljujući bogatom internacionalnom iskustvu, kompanija BIG želi već više od decenije da svojim posetiocima u Srbiji omogući najbolje šoping iskustvo. Radujemo se što otvaramo BIG FASHION Park kao naš peti maloprodajni objekat na ovom tržištu. Svakako, ovde ne stajemo već planiramo da u 2020. godini nastavimo dalje širenje u različitim granama tržišta nekretnina - izjavio je Robert Jahav i dodao da je Srbija za njegovu kompaniju veoma interesantna zemlja za ulaganje.

Otvaranje Big Fashion Parka

Foto: Saša Jančević

U okviru novog šoping kompleksa koji se prostire na 15.000 metara kvadratnih nalaze se još i Maxi, Galerija Podova, Pet centar, Home center, NonStop fitness, CoffeeDream, DM, Jysk, Babylon park, UniCredit bank, Nacionalna klasa, WinWin, Sanioptik, Golden Beauty, Media Plus i Exclusive Change.

- BIG FASHION Park nije samo šoping centar nego čitav kompleks koji pruža posetiocima veliki broj aktivnosti. Osim toga, učinio je čitav ovaj kraj grada dinamičnijim i živopisnijim - istakla je Alona Fišer-Kan, ambasadorka Izraela, na otvaranju i dodala - Naša ambasada se trudi da podrži i ohrabri što više izraelskih investicija u Srbiji, kao i celokupnu trgovinu između ove dve zemlje. Veoma smo zadovoljni brojkama, rastom investicija i povećanjem trgovine, kao i porastom broja turista -

Otvaranje Big Fashion Parka

Foto: Saša Jančević

Kompanija BIG CEE Srbija već 12 godina uspešno posluje u našoj zemlji i u svom vlasništvu ima čak 130.000 kvadratnih metara maloprodajnog poslovnog prostora, u četiri grada Srbije (Beograd, Novi Sad, Pančevo i Inđija). Takođe, ova kompanija je od nedavno svoje investicije proširila na stambeni i poslovni prostor. U sledećem periodu kompaniju očekuje izgradnja 1.100 stambenih jedinica iznad BIG FASHION Parka, kao i izgradnja objekata za poslovni prostor u Beogradu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Outsider

    13. decembar 2019 | 13:46

    Svi bi samo DA TRGUJU I DA PREPRODAJU, NIKO NECE DA PROIZVODI, a zna se gde cemo ovakvim nacinom zavrsiti...AKO VEC NISMO!

  • Goca

    13. decembar 2019 | 11:21

    Samo se shoping centei i otvaraju...samo ne znam ko ima toliko para da tropi po tim silnim radnjama...uzeci u o zir da vecina ljudi eadi za platu od 35000-50000dinara

  • Wtf

    13. decembar 2019 | 09:11

    Osim dekatlona ostalo nepotrebno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA