Opština Palilula podelila više od osam hiljada novogodišnjih paketića

Više od osam hiljada mališana sa opštine Palilula dobilo je danas novogodišnje paketiće na manifestaciji "Zimske čarolije na Paliluli"

  • 0
Dodela Paketića opština Palilula Foto: Vladimir Lalić

Najmlađe Palilulce u hali "Aleksandar Nikolić" zabavljali su Deda Mraz, kostimirani animatori, iluzionisti, klovnovi. Manifestaciji je prisustvovao i predsednik opštine Palilula Aleksandar Jovičić koji je rekao da Opština tradicionalno obeležava Novu godinu i organizuje podelu paketića za najmlađe sugrađane.

Dodela Paketića opština Palilula Foto: Vladimir Lalić

- Veliko je zadovoljstvo videti danas punu halu "Aleksandar Nikolić". Nema veće satisfakcije nego kad vidite dečije osmehe, kao i njihove zadovoljne roditelje o kojima brinu Opština, Grad i Republika - rekao je Jovičić.

Dodao je da Opština Palilula cele godune organizuje niz akcija za najmlađe, od dodele bebi kolica do različitih radionica, kao i da putovanjima nagrađuje najbolje studente.

Dodela Paketića opština Palilula Foto: Vladimir Lalić

- Želimo da ulažemo u mladost i pošaljemo snažnu poruku koliko su nam važne buduće generacije. Najvažnije je da svake godine delimo sve veći broj paketića štogovori da se borimo protiv bele kuge i da sačuvamo našu zemlju i da imamo kome da je ostavimo u nasleđe - naglasio je Jovičić.

Mališani i njihovi roditelji uživali su u bogatom zabavnom i kulturno-umetničkom programu u okviru kojeg su nastupili mali hor Osnovne škole "Vasa Pelagić", KUD "Dimitrije Koturović" i plesna grupa "Dance Station".

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA