≫ 

Prvo rođena dva dečaka, pa devojčica: Najlepši poklon Beogradu na početku 2020.

Neka je sa srećom!

  • 15
Prva beba 2020 Prva beba 2020 Foto: Prva beba KBC dr Dragisa Misovic Dedinje

Trka najvećih porodilišta u Beogradu gde će biti rođena prva beba nastavljena je i u ovoj novogodišnjoj noći, na ispraćaju stare 2019. i dočeku Nove 2020. godine.

Tačno u ponoć u KBC "Dr Dragiša Mišović" rođen je dečak. Beba je teška 3.840 grama i dugačka 54 centimetra. Kako saznajemo, u ovom porodilištu je posle ponoći stiglo još beba.

Minut nakon što smo ušli u Novu 2020. godinu na Klinici u Višegradskoj pri Kliničkom centru Srbije rođen je dečak. Mama Marina Marković rodila je deliju teškog 3.670 a dugačkog 51 centimetar.

Sa druge strane, u najvećem konkurentskom porodilištu, Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front" samo 3 minuta iza ponoći rođena je devojčica. Presrećnoj mami Nikolini Cvjetić ovo je prva beba, a teška je 3300 kilograma, i dugačka 50 cm.

beba,  bebe, bliznakinje, porodiliste, doktori, porođajna sala Foto-ilustracija: pixabay.com

Podsetimo, KBC "Dr Dragiša Mišović" je u 2019. godini odnelo titulu najboljeg porodilišta u Srbiji.

Teško je reći koliko je beba rođeno posle ponoći u Beogradu, s obzirom na to da se još nisu oglasili iz porodilišta u KC Zvezdara i u Zemunskoj bolnici.

(Lj. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA