• 2

Hrabri vatrogasci spasili čoveka iz požara u stanu u Borči: Srećan kraj drame prvog dana ove godine

Tokom 2019. godine spaseno više od 1.300 osoba i 34.000 intervencija

  • 2

Pripadnici Vatrogasno-spasilačkog odeljenja u Borči spasili su jutros jednu osobu prilikom gašenja požara u stanu u Borči, saopštio je MUP.

Vatrogasci iz Borče su u 2019. godini imali 296 intervencija u kojima je spaseno 10 osoba. Njih su danas posetili državni sekretar MUP Milosav Miličković i načelnik Sektora za vanredne situacije Predrag Marić, koji su im zahvalili na radu za vreme novogodišnjih praznika, kao i na svemu što su činili za građane tokom prethodne godine.

Miličković je pohvalio sve pripadnike Sektora za vanredne situacije koji su tokom 2019. godine spasli više od 1.300 osoba i intervenisali više od 34.000 puta.

MUP VATROGASCI BORCA

Foto: Tanjug/MUP RS

- MUP je veoma zahvalno za vaš celokupan trud i posvećen rad ovom poslu, koji nije nimalo lak. Podsetio bih da je samo tokom 2019. godine, Sektor za vanredne situacije dobio 46 vatrogasno-spasilačkih kamiona, 185 terenskih vozila, 19 kombi vozila i 54 putničkih vozila. Takođe, vatrogasci-spasioci su dobili 2.350 kompleta interventnih uniformi, izrađenih u skladu sa najvišim svetskim standardima - rekao je Miličković.

On je poručio da će MUP i u narednom periodu nastojati da ulaže u njihovu opremu i vozila, kako bi im se još više poboljšali uslovi rada.

Miličković i Marić su poželeli svim građanima Srbije i svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova srećnu 2020. godinu.

Video: Seksi vatrogasci iz Australije vam žele Srećnu Novu godinu!

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Komentari

  • Kursumlija

    A ko je ovaj patuljak pa sada majketi?😂😂😂😂😂

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima