• 5

Muke beogradskog taksiste u najluđoj noći: Kako probuditi komirane devojke, otkud pitbul u autu?

Tri šokantne situacije zatekle su našeg sagovornika u novogodišnjoj noći

  • 5

Pijani, posle euforije i ludog dočeka na beogradskom minusu, jedva čekamo da se dočepamo toplog stana. Pa, podignemo ruku, zaustavimo taksi i sričemo vozaču adresu.

A on, normalan čovek, trezan i radan, mora da nas gleda dok se pri svakom kočenju zanosimo na zadnjem sedištu. Povraćanje? Ne, kaže da to sigurno ne bi bila najgora stvar koju je video.

Ovo je urnebesna ispovest jednog beogradskog taksiste o tome kako je on proveo novogodišnju noć.

Spavanjac u taksiju

Taksista vas doveze do kuće, a onda ne može da vas probudi. Očekivali biste da vas dobro prodrma, jer vreme je novac, a njega čeka sledeća vožnja. Ali, ne i u ovom slučaju...

- Primim ja vožnju, dve devojke hoće kući. Pa dobro, upalim taksimetar, sve regularno, stignemo mi... kažem "Izvolte". Ništa, muk. Devojke... stigli smo. Ma kakvi, one zaspale! Ne smem da ih pipnem, još da ispadnem perverznjak. Vičem, dozivam, urlam... I tako deset minuta dok jedna od njih nije shvatila da je u taksiju, a ne u krevetu - priča naš sagovornik.

"Imam malu kucu"

Poznato je da ako imate neki kabasti teret ili kućnog ljubimca, taksisti radije biraju da vas zaobiđu. Pa se mušterije dovijaju.

- Imao sam poziv momka, kaže nosi malog psa sa sobom. OK, nije problem, navozao sam se ja kučića i mačića. Al ono, eto ti njega, sa sve pitbulom! Rođače... doplatio bih ja tebi za ovu vožnju, al sad mi je najvažnije da te živ i zdrav dovezem na odredište - priča taksista drugu dogodovštinu.

"Hoću mladog taksistu"

Neobičan poziv. Devojka zove i kaže, sa sobom nosi jelku. Ali ima i jednu čudnu molbu...

- Tražila je veliko vozilo, što je u redu. Ali, imala je i zahtev da taksista bude mlad. Toliko me je zaintrigirala da sam se uputio na adresu. Baš da je pitam zašto. Al kad je sela, nije u oči smela da me pogleda. Ćutala je do kraja. Ko zna, možda je bila i neka opklada - smejao se naš sagovornik.

I tako, ako mislite da izgledate ludo vašem taksi vozaču, setite se ovih novogodišnjih dogodovština. I jednu stvar nemojte da im radite.

- Dosta mi je više onih mušterija kojima je račun uvek prevelik. Njima je uvek to 100 ili 200 dinara više nego što ih inače izađe taksi. Znaš, ja imam regularan taksimetar i zaista nikad ne varam, pa me takvi komentari dovode do ludila - iskren je.

Video: Sukob na protestu taksista

(M. B.)

Komentari

  • 534

    Ima i onih koji su toliko pijani da ne mogu da se sete gde da ih vozim. Psebno devojke znaju da se upropaste da sam 2 puta morao da ih nosim od kola do zgrade samo da bi ih se kurtalisao.

  • Rade

    A ne spominju se oni sto bi da piju pivo ili da doruckuju, rucaju ili veceraju u taksiju.

  • kulov

    Iz mog visedecenijskog iskustva vožnje noćnog gradskog autobusa, komirane od alkohola je najlakše probuditi sa posebnom tehnikom lomljenja prstiju. Uhvatis mu kažiprst sa svojim kažiprstom i zavrtis u krug, nema tog koji nije skočio posle mog budjenja...Stoka pijana. Ne mogu da ih vidim više ocima.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima