Zatvaranje Pančevca od 22 do 6 sati tokom vikenda

Sva vozila koja dolaze iz smera centra grada i žele da produže u Višnjičku ulicu u ovom periodu na raskrsnici Bulevara despota Stefana i Ulice Mitropolita Petra usmeravaju se na alternativnu trasu: Dragoslava Srejovića - kružni tok "Bogoslovija" - Mije Kovačevića

  • 0

Tokom predstojećeg vikenda, u noćnom periodu između subote i nedelje i nedelje i ponedeljka od 22 sata do 6 sati ujutru, zbog radova na izgradnji uzlazne rampe na Pančevački most i pristupnih saobraćajnica, biće zatvoren deo Bulevara despota Stefanaо iza uzlazne rampe na Pančevačkom mostu i raskrsnice Mije Kovačevića i Višnjičke.

Sva vozila koja dolaze iz smera centra grada i žele da produže u Višnjičku ulicu u ovom periodu na raskrsnici Bulevara despota Stefana i Ulice Mitropolita Petra usmeravaju se na alternativnu trasu: Dragoslava Srejovića - kružni tok "Bogoslovija" - Mije Kovačevića.

Uključenje na Pančevački most ka Zrenjaninu, Pančevu i naseljima na levoj obali Dunava biće Bulevarom despota Stefana iz smera Višnjičke ulice i Bulevara despota Stefana.

Iz Sekretarijata za saobraćaj apeluju na sve vozače da obrate pažnju na postavljenu signalizaciju i prilagode brzinu kretanja vozila uslovima u zoni radova.

(I. M. / Izvor: Beoinfo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA