• 5

Kontrola privatnih prevoznika na gradskim linijama: "Pale" 23 kazne, moraće da plate 500.000 dinara

U 27 kontrolisanih vozila utvrđeno je 23 nepravilnosti, od toga: devet vozača zatečeno je bez uniforme, šest vozila ne ispunjava tehničko-eksploatacione karakteristike, dva vozila s neispravnom displej tablom i šest vozila koja nisu čista

  • 5

Sekretarijat za javni prevoz saopštio je da je tokom jučerašnjeg dana izvršena kontrola rada prevoznika na linijama 25, 47, 49, 94, 406, 406L, 409, 502, 504, 505, 505L i 506.

Kontrolom su, kako se navodi u sopštenju, obuhvaćeni sledeći prevoznici: "Ariva litas", "Lekon", "Knežević trans", "Bamiron", "Banbus", "Transprodukt", "500
Trans-jug", "500 Lekon", "Dumeko", "Beobus siti 2015", "MM transkompani", "CLC grup", "Ćurdić", "Košava" i "Tamnava".

Kod svih prevoznika utvrđene su nepravilnosti, izuzev prevoznika: "Knežević trans", "Bamiron", "Beobus siti 2015", "Ćurdić" i "Košava".

U 27 kontrolisanih vozila utvrđeno je 23 nepravilnosti, od toga: devet vozača zatečeno je bez uniforme, šest vozila ne ispunjava tehničko-eksploatacione karakteristike, dva vozila s neispravnom displej tablom i šest vozila koja nisu čista.

Po osnovu utvrđenih nepravilnosti kod svih kontrolisanih prevoznika, predviđena je ugovorna kazna u ukupnom iznosu od 460.000 dinara.

Prilikom kontrole rada prevoznika isključeno je jedno vozilo prevoznika "Tamnava" zbog nedostaka tapacirunga na sedištima, i jedno vozilo "CLC grup" zbog oštećenosti vetrobranskog stakla i drugih staklenih površina.

Sekretarijat za javni prevoz i u narednom periodu nastaviće sa kontrolom vozila prevoznika javnih prevoznika.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Jaca

    Autobusi na liniji 502 kao iz filma Ko to tamo peva! Ako ne verujete dodjite na liniju! Sramota za jedan grad! Leti greju,a zimi se smrzavas u njima!

  • RICINUS

    A što poneki nestaju na stanicama

  • Ivica

    Sto ne kontrolisete liniju 45 pola buseva krsevi pola stolica ne znam na kom otpadu su kupljeni busevi a unutra hladno katastrofa

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima