• 0
 ≫ 

Predsednik opštine Voždovac: Obezbedićemo privremeni smeštaj ugroženima posle pucanja cevi

 ≫ 

Aleksandar Savić je rekao da su ekipe komunalnih inspektora i članovi štaba od jutros na terenu i da su obišli ugroženo područije i ustanovili da je nastala znatna materijalna šteta

  • 0
pukla cev na Voždovcu

Foto: GO Voždovac

Povodom poplave koja je nastala usled pucanja magistralne vodovodne cevi u Ulici đakona Avakuma na Voždovcu, a zbog koje je voda prodrla u više od 50 kuća, rano jutros održane su vanredne sednice veća opštine i Štaba za vanredne situacije GO Voždovac kojima je predsedavao predsednik opštine Voždovac, Aleksandar Savić.

Savić je rekao da su ekipe komunalnih inspektora i članovi štaba od jutros na terenu i da su obišli ugroženo područije i ustanovili da je nastala znatna materijalna šteta.

pukla cev na Voždovcu

Foto: GO Voždovac

- Pojedine kuće su poplavljene i u njima se ne može boraviti. U 12 sati na teren će izaći komisija koju smo formirali, da zajedno sa JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" i Centrom za socijalni rad Voždovac, popiše nastalu štetu. Takođe, komisija će utvrditi i da li je potrebno obezbediti privremeni smeštaj porodicama kojima su kuće poplavljene - rekao je Savić i dodao da će smeštaj, ukoliko bude potrebno, biti organizovan u jednoj od osnovnih škola u naselju.

pukla cev na Voždovcu

Foto: GO Voždovac

Savić je naglasio da su službe opštine i komunalnih preduzeća, policija i vatrogasci odreagovali u najkraćem roku i da će tokom poslepodneva biti podneti prvi izveštaji o obimu nastale štete.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Ne želim da budem informisan
Ok