• 0

Predsednik opštine Voždovac: Obezbedićemo privremeni smeštaj ugroženima posle pucanja cevi

Aleksandar Savić je rekao da su ekipe komunalnih inspektora i članovi štaba od jutros na terenu i da su obišli ugroženo područije i ustanovili da je nastala znatna materijalna šteta

  • 0

Povodom poplave koja je nastala usled pucanja magistralne vodovodne cevi u Ulici đakona Avakuma na Voždovcu, a zbog koje je voda prodrla u više od 50 kuća, rano jutros održane su vanredne sednice veća opštine i Štaba za vanredne situacije GO Voždovac kojima je predsedavao predsednik opštine Voždovac, Aleksandar Savić.

Savić je rekao da su ekipe komunalnih inspektora i članovi štaba od jutros na terenu i da su obišli ugroženo područije i ustanovili da je nastala znatna materijalna šteta.

pukla cev na Voždovcu

Foto: GO Voždovac

- Pojedine kuće su poplavljene i u njima se ne može boraviti. U 12 sati na teren će izaći komisija koju smo formirali, da zajedno sa JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" i Centrom za socijalni rad Voždovac, popiše nastalu štetu. Takođe, komisija će utvrditi i da li je potrebno obezbediti privremeni smeštaj porodicama kojima su kuće poplavljene - rekao je Savić i dodao da će smeštaj, ukoliko bude potrebno, biti organizovan u jednoj od osnovnih škola u naselju.

pukla cev na Voždovcu

Foto: GO Voždovac

Savić je naglasio da su službe opštine i komunalnih preduzeća, policija i vatrogasci odreagovali u najkraćem roku i da će tokom poslepodneva biti podneti prvi izveštaji o obimu nastale štete.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima