JKP “Gradske pijace“ prvi put samostalno na 42. međunarodnom Beogradskom sajmu turizma

JKP „Gradske pijace“ se sa velikim zadovoljstvom odazvalo pozivu za samostalno učešće na 42. Međunarodnom sajmu turizma, koji se od 20. do 23. februara održava u Beogradu pod sloganom „Put pod noge“

  • 0
Blok 44, JKP Gradske Pijace Foto: JKP Gradske Pijace

Razlog više za učešće na ovoj manifestaciji, jeste činjenica da su beogradske pijace prepoznate ne samo kao mesta dobre nabavke, već i socijalne interakcije i pozitivne energije koja inače vlada među tezgama.

Pored bogate i raznovrsne ponude proizvoda, beogradske pijace, koje su inače zbog svog izgleda i značaja ucrtane u turističku mapu Beograda, predstaviće se i kao mesta koja sve češće posećuje sve veći broj stranih turista. Posetiocima naše prestonice je obilazak pijaca jedinstvena prilika da osete pravi duh i nepresušnu energiju Beograda, uslužnost prodavaca i srdačnost njenih stanovnika.

Štand JKP „Gradske pijace“ biće na ovom sajmu mesto na kome ćemo predstaviti kultne manifestacije koje su gradske pijace osmislile i organizovale u nameri da prostor pijaca oplemene i modernizuju, a koje su do sada osvojile srca velikog broja stanovnika Beograda, Srbije kao i mnogobrojnih turista - Noć ukusa, Beogradski noćni market, Pijačni karavani, Dečiji karavani, Zabavište zanatište.

Tokom trajanja Sajma, a povodom Svetskog dana turističkih vodiča, 23. februara biće organizovana pešačka tura obilaska Đeram pijace i poseta „Kobasicijadi“, koja se tog dana po prvi put održava na jednoj beogradskoj pijaci.

Ovaj događaj je izuzetno važan za čitav region Jugoistočne Evrope, jer okuplja najvažnije kompanije, turističke agencije, ugostitelje i veliki broj posetilaca svih generacija i profila.

Beogradske pijace predstaviće se u Hali 1a Beogradskog sajma

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA