≫ 

Bahati beogradski vozač bi za ovaj prekršaj u Nemačkoj odmah išao kod psihijatra

Koliko prekršaja je napravio, nema ni smisla da brojimo

  • 32

Koliko prekršaja je napravio ovaj vozač svojom divljačkom vožnjom, za samo 15 sekundi?

Dok je kolona automobila čekala zeleno svetlo na raskrsnici, jedan vozač našao je prečicu - a svojim ponašanjem pokazao nekulturu, bezobrazluk, i nepoštovanje svih drugih vozača, ali i pešaka koji su potencijalno mogli da se nađu na njegovoj putanji.

Sebično i bezobzirno popeo se na trotoar, pa smelo i agresivno obišao čitavu raskrsnicu, pešačka ostrva i tako izbegao čekanje zelenog svetla.

Koliko prekršaja je napravio, nema ni smisla da brojimo.

- Po meni ovde postoji samo jedan prekršaj - nasilnička vožnja. Za nešto ovako u Nemačkoj bi ga odma vodili kod psihijatra. U SAD bi momentalno išao u zatvor - kazao je Dramir Okanović iz Komiteta za bezbednost saobraćaja.

Baš ovako ekstremne situaije ne viđaju se tako često na ulicama grada, ali bahatog prelaska preko trotoara, oblaženja pešaka, gaženja ostrva i slično, ima na pretek. Naši reporteri nedavno su zabaeležili jedan takav slučaj u Jurija Gagarina.

Video: Žena Zvezdinog fudbalera u bahatoj vožnji psovala ljude na ulicama

(M. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bosko lasta

    7. mart 2020 | 12:00

    Ma cemu vise ti kompleksi nize vrednosti,okanovic neka ide u nemacku ako na nas gleda kao na divljake.pa i saban je u nemackoj poginuo zbog bahatog vozaca.treba gledati u svoje dvoriste i ne nabijati komplekse glupim izjavama.

  • kiki

    7. mart 2020 | 11:21

    Ovako nesto se desava SVAKO POPODNE na N.Beogradu preko puta Belvila,pesackom stazom paralelno sa Toplanom(beogradskim elektranama)i milicija to zna medjutim nista se ne preduzima.Svakodnevno na toj stanici cekam bus 95 a pored mene pesackom stazom prolaze automobili zaobilazeci kolonu automobila koja stoji na semaforu.Ali ovo je ovde moguce a VELIKI PREKRSAJ je ako neka baba prodaje na ulici jaja ili povrce i nju maltretira komunalna policija.

  • Toni

    7. mart 2020 | 12:07

    Nekad sam o tome pisao a juce uvece vozio sam iza auto skole polako je vozio isto sam tako vozio jer je puna linija krivina uzbrdo medjutim jedan nervozan mafijas krenuo je da pretice nije ni znao da je auto ispred mene za dlaku je izbegao sudar kazem vozio sam polako jer su ovde svi spijuni a auto skole da ne govorim slukanje i odmah u policiju nema sanse da se odbrani drugo sto ce ovde malo ko da ablenduje ako je radar u blizinu a fala bogu ima ih svaki dan i dobro sakriveni i ja to podrzavam.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA