≫ 

BG vozovi za Mladenovac otkazani zbog jutrošnjeg iskakanja teretnog voza

U toku je sanacija pruge u Ripnju

  • 1
Goran Vesić Bg voz Foto: Skupština grada

Zbog prekida saobraćaja na delu pruge Resnik - Ripanj tunel - Mladenovac biće otkazan saobraćaj vozova iz sistema Bg voz na relaciji Beograd centar – Mladenovac – Beograd centar, saopšteno je iz "Beokom servisa".

Danas neće saobraćati voz pod brojem 7903 Beograd centar – Mladenovac u 16.05 časova, voz pod brojem 7905 Beograd centar – Mladenovac u 16.45 časova i voz pod brojem 7904 Mladenovac – Beograd centar u 18.52 časova.

Prema najavi Sekretarijata za javni prevoz, dok se ne izvrši sanacija pruge, vozovi će biti otkazani koji saobraćaju na relaciji Beograd centar – Mladenovac – Beograd centar.

Podsećamo, na ulazu u stanicu Ripanj tunel, na pruzi Beograd-Mladenovac-Niš, jutros su iskliznula tri teretna zatvorena vagona natovarena žitaricama, saopštio je Srbija Kargo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • OGNJEN

    10. mart 2020 | 17:44

    Pa da li ste vi normalni? Kao renovirali ste pruge!!!! Pa ovo je vec drugo iskakanje voza u prethodnih 10 dana i na istoj relaciji, u 5 kilometra!!!! Sram vas bilo!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA