Danas dezinfekcija vozila GSP koja nisu na trasi

Budući da je danas nedelja i na snazi je redukovan red vožnje, dezinfikovana su vozila koja nisu na trasi

  • 4
Goran Vesic, GSP autobusu dezinfekcija, korona virus koronavirus Foto: Facebook/Горан Весић

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić obišao je jutros pogon Gradskog saobraćajnog preduzeća kako bi proverio kako se vrši dezinfekcija vozila gradskog prevoza. Vesić je o tome obavestio na svom zvaničnom Fejsbuk profilu gde je i podelio slike na koji još način se Grad Beograd bori protiv širenja korona virusa.

- Danas je nedelja i na snazi je redukovan red vožnje pa korisitmo priliku da dezinfikujemo vozila koja nisu danas na trasi. Vozila koja nisu na ulicama, dezinfikovana su još noćas - napisao je Vesić.

Inače Grad Beograd prati sve mere koje donosi Vlada Republike Srbiije u cilju sprečavanja širenja ovog virusa. Posebna pažnja je usmerena na javni prevoz, pa je osim dezinfekcije, primenjeno i prikazivanje uputstava na validatorima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nije nego

    15. mart 2020 | 09:28

    Uđi u autobus da i tebe prešpricaju.

  • Panic

    15. mart 2020 | 09:31

    Neznam kapazitet radnog ljudstva i opreme i radnog materijala ali licna moja procena maksimalno 40-50 autobusa je moguce sve preko toga mislim da su informacije netacne to je moja licna prozena mozda i gresim

  • PECA

    15. mart 2020 | 10:02

    Obiđu malo i privatne prevoznike!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA