≫ 

Penzioneri izašli napolje i seli na klupu u novobeogradskom naselju, policija im prišla i reagovala

Pretpostavlja se da su Beograđani stariji od 65 godina

  • 55

Policija je danas na Novom Beogradu zatekla i legitimisala dvoje starijih sugrađana, koji su, uprkos zabrani izlaska uvedenoj zbog korona virusa, izašli napolje rizikujući svoje zdravlje i širenje korona virusa.

Dvoje starijih sugrađana sedeli su na klupi u jednom novobeogradskom naselju, a policajci su im prišli i legitimisali ih, javlja izveštač Tanjuga.

Pretpostavlja se da su Beograđani stariji od 65 godina, jer su ih policajci potom ispratili do njihovih stanova.

Od danas je u gradovima u Srbiji na snazi zabrana izlaska iz domova za građane starije od 65 godina, što je jedna od mera Vlade Srbije tokom vanrednog stanja, za suzbijanje korona virusa.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mitque

    18. mart 2020 | 16:17

    Skinuti tim neodgovornim penzionerima 30% od penzije svaki put kad ih uhvate kako bleje po ulicama, pa da vidite kako će sedeti po klupama.

  • Srkimaja

    18. mart 2020 | 16:14

    Nemojte dovoditi doktore u situaciju da biraju koga da lijece kao u Italiju ,uvjek ce izabrati mladjeg znaci opet ste vi u problemu, zbog toga su ove mjere i uvedene za penzionere.

  • Gghjjg

    18. mart 2020 | 16:48

    A ovi gastarbajteri sto se vracaju a nisu sluzili vojsku sad bi ih trebalo mobilisati da pomazu u sprovodjenju mera, da budu od koristi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA