• 2

Produžen rok važenja parking karata za osobe sa invaliditetom

Reč je o kartama izdatim u "Parking servisu" na osnovu rešenja Sekretarijata za socijalnu zaštitu za 2019. godinu

  • 2
parking servis logo

Foto: Promo

Sekretarijat za socijalnu zaštitu Beograda, u saradnji sa JKP "Parking servis", produžio je rok važenja invalidske parking karte.

Reč je o kartama izdatim u "Parking servisu" na osnovu rešenja Sekretarijata za socijalnu zaštitu za 2019. godinu svim korisnicima prava na besplatno korišćenje obeleženih parking mesta na javnim opštim parkiralištima na teritoriji glavnog grada.

Kako je objavljeno na sajtu Grada Beograda, rok važenja karte je 30 dana od dana prestanka vanrednog stanja.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • . Logika

    Ljudi, pa sramota da njima ne daju doživotne karte za parking mesto, jao kakvi smo mi ljudi. Da se produže karte, pa kad će jadnik da se oporavi. Ajte ljudi.

  • Mala

    Da li postoji šansa da se pokrene akcija ukidanja plaćanja parkinga u centru grada. S obzirom da je gradski prevoz redukovan, a i da postoji verovatnoća zaraze u istom, bilo bi dobro da ko god je u mogućnosti ide svojim kolima na posao. Problem je zonsko parkiranje, premeštanje automobila nakon sat vremena, a i plaćanje. Bilo bi lepo da se ljudima koji su prinuđeni da rade, a u cilju smanjivanja mogućnosti širenja zaraze, omogući besplatno parkiranje.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima