• 1

Redukcija polazaka u gradskom prevozu večeras od 20 časova: Pogledajte šta to znači za vas

Od večeras posle 20 časova na svim gradskim linijama doći će do redukcije polazaka, saopštili su iz Sekretarijata za javni prevoz

  • 1
Beograd, Bus Plus Kontrola

Foto: Nikola Tomić

Na svim gradskim linijama u Beogradu koje saobraćaju u okviru javnog linijskog prevoza, danas, 19. marta, biće održani svi poslednji polasci, u skladu sa redom vožnje koji je bio na snazi 18. marta.

Od danas, u periodu posle 20 časova na svim gradskim linijama doći će do redukcije polazaka, saopštili su iz Sekretarijata za javni prevoz.

Na svim gradskim linijama na kojima su intervali polazaka između vozila bili 30 i manje minuta polasci će se održavati na 30 minuta.

Na svim gradskim linijama na kojima su intervali polazaka između vozila bili između 30 i 60 minuta polasci će se održavati na 60 minuta.

Na svim gradskim linijama na kojima su intervali polazaka između vozila bili 60 i više minuta, neće se menjati red vožnje u odnosu na prethodni dan.

Na svim prigradskim i lokalnim linijama koje saobraćaju u okviru javnog linijskog prevoza putnika, danas u periodu posle 20 časova neće biti redukcije polazaka.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mina

    A u autobusu da bude 500ljudi. Aplauz!!!!!!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima