• 5

Ruka ruku mije a tvoja podržava i starije komšije!

Usled pandemije COVID-19 kompanija Ferdinand knedle pokrenula je akciju humanitarnog karaktera u vidu besplatnih proizvoda i besplatne dostave za osobe iznad 65 godina starosti, pod nazivom „Ruka ruku mije“

  • 5
Ferdinand knedle

Foto: Ferdinand knedle/arhiva

Svrha akcije je da se osobama sa ograničenim kretanjem olakša život tokom vanredne situacije. Akcija će se trenutno održavati na teritoriji grada Beograda, a kompanija poziva sve ljude dobre volje i male biznise da se priključe.

U želji da da svoj doprinos i pomogne starijim osobama sa ograničenim kretanjem, prouzrokovanim pandemijom COVID-19 i potrebe uvođenja vanrednog stanja u Republici Srbiji koje ima za cilj da zaštiti svoje građane, kompanija Ferdinand knedle pokrenula je akciju „Ruka ruku mije“ koja će startovati od petka 20.03.2020.

Ferdinand knedle

Foto: Ferdinand knedle/arhiva

Akcija „Ruka Ruku Mije“ bazira se na besplatnoj dostavi knedli osobama iznad 65 godina starosti, a zasniva se na principu 4+2, 6+3, 8+4 i 12+6. Akcija uključuje sve ljubitelje knedli koji poručuju hranu putem sajta ili telefona, pa će od petka svako ko kupi 4 (6, 8 ili 12) knedle u periodu od 11 do 18h imati priliku da ostavi adresu komšija preko 65 godina starosti na koju će kompanija uz pomoć partnerske kurirske službe Vaš potrčko dostaviti 2 (3, 4, 6) knedle besplatno uz mogućnost ispisa poruke podrške od strane pošiljaoca. Svi gosti koji sami preuzimaju svoje porudžbine u objektima, imaće priliku da preuzmu gratis knedle i sami ih dostave svojim komšijama.

Vodeći računa o bezbednosti starijih osoba i smanjenja bilo kakvog kontakta, bezbedno upakovani i dostavljeni proizvodi će biti ostavljeni ispred vrata primaoca.

Za potrebe projekta, kompanija Ferdinand knedle će na raspolaganje staviti i svoje kanale na društvenim mrežama putem kojih će aktivno promovisati doprinose svih malih biznisa koji se uključe u akciju, a radi širenja svesti o potrebi za pomoć starijim osobama. Značajan doprinos akciji će dati i kurirska služba „Vaš potrčko“ koja neće naplaćivati dodatnu uslugu dostave starijim osobama u okviru ovog projekta.

 
 
 
View this post on Instagram

RUKA RUKU MIJE A TVOJA PODRŽAVA I NAJSTARIJE! Dragi prijatelji, želimo da vas obavestimo da usled vanrednog stanja prouzrokovanog #covid19, @ferdinandknedle od sutra pokreću akciju pomoći starijim osobama sa zabranom kretanja. Akcija pod nazivom Ruka ruku mije a tvoja podržava i najstarije, zasniva se na besplatnim knedlama i besplatnoj dostavi za naše najstarije komšije. Kako akcija funkcioniše? 4+2, 6+3, 8+4, 12+6! Svako ko poruči/kupi 4 (6, 8, 12) knedle za dostavu preko telefona 0611957092 ili preko sajta donesi.com dobija mogućnost da svojim komšijama besplatno pošalje 2 (3, 4, 6) knedle sa šljivama ili kajsijama koje ćemo uz pomoć @vaspotrcko dostaviti. Prilikom poručivanja, imate mogućnost da ostavite i poruku koju ćemo ispisati uz poklon. Besplatna dostava starijim osobama se vrši u krugu od 100 metara od vaše adrese, a vi birate kome ćete ih poslati. Da nije bilo naših mama i baka koje su nam vredno spremale tradicionalna jela, pitanje je da li bismo mi danas u njima uživali, zato podržimo ih. #rukarukumije #volimknedle #ferdinandknedle #ceofazon #knedle #mojeknedle #dostava #covid19 #belgrade #beograd #srbija #serbia #vanrednostanje

A post shared by Ferdinand knedle (@ferdinandknedle) on

Pozivamo vlasnike malih biznisa da se priključe akciji „Ruka Ruku Mije“ da podržimo starije! Više informacija o akciji možete dobiti preko telefona 0606363658 ili Instagram naloga @ferdinandknedle.

Zašto naziv „Ruka ruku mije“? Reč je o rasprostranjenoj izreci koja se savršeno uklapa u situaciju u kojoj smo se svi našli – Ruka ruku umiva/Ruka ruku pere. U vremenu kada se propagira povišena higijena sam naziv akcije ima za cilj da dodatno podigne svest kod ljudi o higijeni ruku.

Ferdinand knedle

Foto: Ferdinand knedle/arhiva

Zašto jedna kompanija inicira akciju podrške starijim osobama? Pre svega se to odnosi na osećaj za društvenu odgovornost kompanije i našu želju da pomognemo. Da nije bilo truda naših mama i baka kada su bile mlade, pitanje je da li bismo mi danas uživali u tradicionalnim jelima. Želimo da im se odužimo u ovom, za njih zahtevnom periodu i pokušamo da bar na tren probudimo one najlepše uspomene.

Čemu teži inicijativa? Inicijativa teži da uključi sve male biznise, bez obzira na grad u kom se nalaze, a koji su u mogućnosti da zajedničkim snagama prođemo kroz jedan težak period. Zajedno smo jači.

(Telegraf.rs/PR)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima