• 0

Snabdevanje na pijacama po izmenjenom režimu rada od četvrtka do subote

JKP „Gradske pijace“ od četvrtka do subote biće tu za svoje potrošače koji žele da nabave sveže i zdrave namirnice

  • 0

Sve pijace na otvorenom osim robne pijace OTC - buvljak, radiće naredna tri dana u nedelji u terminima od 08 do 15 časova.

JKP „Gradske pijace“ preduzele su dodatne mere za suzbijanje širenja virusa korona COVID 19 na svim pijacama koje će raditi od četvrtka do subote. Sve mlečne hale očišćene su sredstvima za dezinfekciju, pijačni platoi, kao i pijačna oprema dodatno se peru, napravljena su propisana rastojanja u skladu sa Zaključkom Vlade Republike Srbije, a zaštitnim folijama biće ograničeno biranje omiljenih proizvoda sa beogradskih pijaca.

JKP Gradske Pijace

Foto: JKP Gradske Pijace

JKP „Gradske pijace“ radiće tri dana u nedelji, jer želimo da svim našim sugrađanima omogućimo da se snabdevaju zdravim i svežim voćem, povrćem, mlečnim proizvodima, kao i robom široke potrošnje .

Molimo sve naše sugrađane da se kod kupovine na beogradskim pijacama pridržavaju propisanih mera Vlade Republike Srbije, jer samo zajedničkim snagama i odgovornošću svih nas možemo suzbiti širenje virusa korona COVID 19.

JKP „Gradske pijace“ su uvek tu za vas.

(Telegraf.rs/PR)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima