≫ 

Beograd u bojama zastave SAD: Podrška američkom narodu tokom borbe sa korona virusom

- Posebno smo solidarni sa Njujorkom, gradom koji je najugroženiji u SAD - piše na svom Fejsbuk profilu Goran Vesić

  • 13
most u bojiama američke zastave Foto: Facebook/Goran Vesić

Beograd svaka dva dana svoje najvažnije institucije osvetljava u bojama država u kojima ima najviše žrtava od pandemije korona virusa, objavio je večeras na svom Fejsbuk profilu zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

"Večeras su Most na Adi, fontana na Slaviji, Savski most, palata Albanija i Dom Narodne skupštine osvetljeni u bojama zastave Sjedinjenih Američkih Država. Ovo je čin solidarnosti sa američkim narodom koji se bori sa epidemijom i svim žrtvama epidemije u ovoj zemlji. Posebno smo solidarni sa Njujorkom, gradom koji je najugroženiji u SAD."

"Beograd svaka dva dana svoje najvažnije institucije osvetljava u bojama država u kojima ima najviše žrtava od pandemije korona virusa. Do sada su to bile Kina, Španija, Italija, Iran i Francuska. Danas je na redu SAD, a narednih dana to ćemo učiniti sa Velikom Britanijom, Holandijom, Nemačkom i Švajcarskom", navodi Vesić na Fejsbuku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA