≫ 

"Nemoj, sine, to da radiš": Hrabri policajac Goran ubedio mladića da ne skoči sa Mosta na Adi

Mladić D. Đ. (21) hteo je da oduzme sebi život u sredu uveče skokom sa mosta u Beogradu

  • 5
Splavovi na Savi, Most na Adi foto: pixabay.com

Mladić D. Đ. (21) pokušao je u sredu uveče da izvrši samoubistvo skokom sa Mosta na Adi u Beogradu. Ipak, tragediju je, kako piše Informer, sprečio hrabri policajac Goran Markanović iz Službe za obezbeđenje MUP Srbije.

- Prišao mu je polako. Mladić je već preskočio ogradu mosta s namerom da skoči. Goran je sve vreme pratio njegov pogled i blagim rečima pokušavao da mu drži pažnju... "Nemoj to, sine, da radiš", bila je samo jedna od rečenica koje je hrabri policajac uputio nesrećnom mladiću koji je srećom na kraju odustao od samoubistva - priča izvor iz istrage ovog slučaja.

Mladić je posle uspešne akcije spasavanja zbrinut u Klinici Laza Lazarević.

Video: Da nije bilo hrabre devojke, jedna devojčica bi danas bila prodata: Otmica koja je imala srećan kraj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zile

    9. april 2020 | 11:29

    Veoma je bitno naci prave reci i odvratiti nekoga od samoubistva.U danasnje vreme kada su mnogi bezosecajni prema drugima,ovaj covek je uradio pravu stvar.Nazvao je mladica SINOM.Takve reci diraju u srce.A onaj koji je hteo da skoci i ubije se,nije to hteo da uradi jer mu je lepo u zivotu.Ko zna sta ga je snaslo a nema emocionalne snage da se izbori.

  • Ja

    9. april 2020 | 12:09

    Bravo za policajca . Trebalo je naci prave reci.

  • Antun-Tunja

    9. april 2020 | 10:56

    Da je ovaj istinski htio da skoč, nema toga da ga netko odvrati.Zašto je policajac u ovom slučaju hrabar?Samo je radio posao za koji je plaćen,zaštita života i imovine građana.Dobro je u ovom slučaju što mladić nije skočio,treba ga pod hitno kod psihijatra, jel će to učiniti kad-tad.Imam sinove i kad kod sam im u mladim godinama davao savjete, dosta toga nisu poslušali.Razlika godina i svjetonazora.Nisam ni ja bio mnogo bolji u njihovim godinama,iskreno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA