• 69

Veličanstven prizor na Slaviji: Radnici komunalnih preduzeća stoje oko fontane, aplaudiraju lekarima

Radnici gradskih preduzeća, njih oko 1.000 podržali su lekare i medicinske sestre

  • 69


Na Trgu Slavija večeras u 19.30 časova radnici gradskih komunalnih preduzeća napravili su krug oko fontane i aplauzom podržali lekare i medicinske sestre.

Njima se pridružio i Goran Vesić, zamenik gradonačelnika koji je rekao da su radnici želeli da iskažu podršku medicinskim radnicima u borbi sa korona virusom.

- Radnici gradskih preduzeća, njih oko 1.000 hteli su da daju podršku lekarima, iz svih preduzeća došao je po jedan kamion na Trg Slavija. Pola sata pre nego što građani Beograda i cele Srbije pružaju podršku aplauzima, mi smo se okupili 300 metara od Infektivne klinike da bismo pružili podršku onima koji se bore da što pre pobedimo ovu epidemiju. Hvala im u ime svih radnika komunalnog sistema u Beogradu - rekao je Vesić.

Pogledajte u videu ispod kako je sve izgledalo.

Video: Ovo je tačan broj pacijenata po bolnicama u Srbiji

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ana

    Mnogo bi bolje bilo, da su te pare kpje su ulozene u tu bespotrebnu fontanu, ulozene u zdravstvo. Sigurno bi bilo mnogo bolje od novogodisnje rasvete po sest meseci, i drugih gluposti. Mi nismo bogata zemlja, pa da se luksuziramo, imamo precis stvari. Ne bi bili sada u ovakvoj situaciji, da budemo golje brz alkohola i rukavica.

  • Beli

    Spontano okupljanje?!!!

  • MILe

    Ne tteba vama opozicija...

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima