≫ 

U ponedeljak ispred Starog dvora koncert Željka Joksimovića

Joksimovićev koncert u ponedeljak građani mogu da prate putem linka live.beograd.gov.rs, kao i na TV kanalima

  • 10
Ulaz, Željko Joksimović Željko Joksimović / Foto: Nikola Tomić

U ponedeljak, 20. aprila, u 18 sati, ispred Starog dvora biće održan koncert Željka Joksimovića, koji će građani moći da prate onlajn, najavio je danas zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

Taj koncert, prvi je u seriji koncerata pod nazivom ”Beograd pobeđuje", koji će biti organizovani svakog ponedeljka, srede i petka od 18 sati u Skupštini grada Beograda, rekao je Vesić za RTS.

- Zahvaljujemo našem velikom umetniku Željku Joksimoviću zato što će svojim koncertom ispred Starog dvora otvoriti seriju koncerata - rekao je Vesić.

On je istakao da se ovim koncertima šalje snažna poruka iz Beograda da smo u borbi sa epidemijom zajedno sa ostalim zemljama sveta, da brinemo jedni o drugima i da ćemo pobediti u ovo borbi.

Joksimovićev koncert u ponedeljak građani mogu da prate putem linka live.beograd.gov.rs kao i na programima RTS 2, Studio B i K1. Vesić je rekao i da će "u danima uskršnjih praznika, ulice Beograda biti prazne jer se svi borimo da pobedi život".

- Zato ostanimo kod kuće, čuvajmo sebe i druge. Borimo se i pobedićemo. Od ponedeljka borimo se i pesmom - rekao je Vesić.

Ovaj događaj najavio je i direktor CEBEF-a Damir Handanović.

- “Počinjemo u ponedeljak, od 18 sati, i prvi gost će biti naš veliki umetnik Željko Joksimović, koji će za potrebe otvaranja tog serijala ispred Dvora održati koncert koji će trajati sat vremena - rekao je Handanović za TV Pink.

- Oni ponedeljkom, sredom i petkom mogu da se uloguju na internet adresu live.beograd.gov.rs i da uživaju u koncertu. Ono što je bitno jeste da mi taj sajt nakon ukidanja vanrednig stanja nećemo gasiti. Tu ćemo emitovati sve sadržaje koje CEBEG i Grad Beograd organizuju i time smo hteli da pošaljemo poruku ostatku sveta. Takođe, koncerte će prenositi i drugi program Javnog servisa - dodaje i direktor CEBEF-a i nastavlja:

- Mislim da je ovo dobra stvar da koliko toliko potrošimo kvalitetno to vreme dok smo u kućama i da ne bi širili zarazu - zaključio je on.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BJ

    17. april 2020 | 09:36

    Prave koncerte, a zastave na pola koplja... Oprosti im Bože ne znaju šta rade.

  • Zlatka

    17. april 2020 | 09:22

    Koliko ste platili Željku?Ili je humanitarac?🤔

  • Pedja

    17. april 2020 | 10:02

    Kakav bre koncert, terajte tog slager plagijatora sa Starog dvora

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA