≫ 

Biznismen Branko Miljković zadržan u policiji nakon napada na komunalnu policajku

Miljković je uhapšen na gradilištu, gde je napao komunalnu milicajku, udarao ju je i pretio joj rečima: "Nećete nigde raditi", "Znate li ko sam ja"

  • 10
Komunalna policija, komunalni policajci Foto-ilustracija: Telegraf

Branko Miljković (53), vlasnik preduzeća "MBA Ratko Mitrović", zadržan je po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva zbog sumnje da je izvršio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, saznaje "Telegraf".

Miljković je priveden na gradilištu, gde je napao komunalnu milicajku, udarao ju je i pretio joj rečima: "Nećete nigde raditi", "Znate li ko sam ja".

Kada je komunalna milicija pozvala ekipu MUP, Miljković je krenuo u obračun i sa policajcima.

Kako saznajemo, u incidentu je povređen i jedan milicajac, a oboje imaju lake telesne povrede.

Gradilište se nalazi u zoni Bulevara heroja sa Košara, a tu se nalazilo šestoro radnika, koje je komunalna policija legitimisala u trenutku kada je naišao Miljković u vidno alkoholisanom stanju. Komunalna milicija je, inače, intervenisala po prijavi građana da neko pali gume, a Miljković koji se pojavio nije imao dozvolu za kretanje u vreme policijskog časa, kao ni zatečeni radnici.

Već kažnjavani zbog komunalnog nereda

Inače, Komunalna policija je i pre godinu dana kaznila ovo preduzeće "MBA - Ratko Mitrović niskogradnja" jer su stvarali divlje deponije građevinskog materijala na Novom Beogradu.

Pripadnici Komunalne policije su 21. februara 2019. na licu mesta zatekli radnike ove kompanije kako istovaruju iz kamiona građevinski otpad na javnoj površini u Bulevaru heroja sa Košara.

Video: Incident na Vidikovcu, ulična prodavačica nokautirala komunalnu policajku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Julija Negonlova

    21. april 2020 | 14:21

    I sta ce biti? Nista... Pojeo vuk magarca, kao I bezbroj puta do sada . Samo mu dajete na vaznosti. To bre na robiju!

  • 1111

    21. april 2020 | 14:23

    Onu mucenicu sa Vidikovacke pijace cete kazniti, a "uglednog biznismena" cete opomenuti? Ili gresim? Ajde da vidimo i ispratimo sta ce biti!!

  • Mitar

    21. april 2020 | 19:30

    Ništa čudno za čoveka koji se bahati od kako se bavi "biznisom".Nema radnika ni saradnika kome nije ostao dužan,ni gradilišta koje nije upropastio,ali nekim čudom ne može mu niko ništa ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA