SVI NA PLES: "Igrajmo u ritmu beogradskih reka"

Treći po redu beogradski latino maraton održaće se u subotu 1. septembra na platou Savskog pristaništa od 19 do 2 časa

  • 0

Beogradski latino maraton, treći po redu, održaće se u subotu 1. septembra na platou Savskog pristaništa od 19 do 2 časa. Maraton organizuje Turistička organizacija Beograda. Pod sloganom "Igrajmo u ritmu beogradskih reka", latino maraton će okupiti više od 150 plesnih parova iz zemlje i inostranstva, kao i predstavnike i plesače svih beogradskih plesnih škola.

Posetioci manifestacije imaće priliku da od svetskih i evropskih prvaka uče različite latino plesove u okviru besplatne otvorene škole latino plesova, koju će držati predstavnici beogradskih plesnih škola. Potom će uslediti nastup internacionalnih i domaćih plesnih parova, koncert Jovana Maljokovića i Balkan salsa benda, kao i žurka, koja počinje nakon nastupa profesionalnih plesača i traje do ranih jutarnjih časova.

Organizator Beogradskog latino maratona je Turistička organizacija Beograda, u saradnji sa beogradskim plesnim školama: "Aurora", "Salsa primera", "Vračar" i "Beo dens", Plesnim savezom Beograda i pod pokroviteljstvom grada Beograda.

(M. S. / Beograd.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA