Prijavite saobraćajni problem u gradu

Beograđani, pozivom na besplatan broj telefona, mogu uputiti zahtev da se promeni smer u ulici, žaliti se na režim saobraćaja, ali i na vozače, kontrolore, ispravnost ili čistoću vozila

  • 0

Sekretarijat za saobraćaj i "Beokom servis" proširili su listu problema i zahteva koji se mogu prijaviti na besplatan broj telefona tog servisa 0800-110-011.

- Od sada će građani moći da prijave oštećenja ili krađu saobraćajne signalizacije, da sugerišu u kojoj zoni ili ulici je potrebno postaviti signalizaciju za smanjenje brzine vozila, da li je potrebno semaforizovati određenu raskrsnicu ili promeniti signalizacioni plan - izjavio je sekretar za saobraćaj Bojan Bovan.

Takođe, građani se mogu žaliti na režim saobraćaja, uputiti zahtev da se promeni smer u ulici, da se od dvosmerne napravi jednosmerna ulica i slično.

- Takođe mogu uputiti zahteve da se obeleži kolski ulaz, mogu prijaviti rupe u asfaltu, predlagati uspostavljanje nove linije gradskog saobraćaja, kao i produženje ili skraćenje linije, postavljanje ili ukidanje stajališta, mogu se žaliti na vozače, kontrolore, ispravnost ili čistoću vozila – precizirao je Bovan.

Procedura prijema zahteva, predloga i prijava građana definisana je tako da će svi koji pozovu "Beokom servis" u najkraćem roku dobiti povratnu informaciju od operatera, rekao je Bovan i dodao da će se obe službe potruditi da informacija bude vraćena u roku od 48 sati.

Prijave se, takođe, mogu proslediti u "Beokom servis" sa mobilnih telefona na broj 011/3090-007 ili ih građani mogu poslati na adresu bks@beograd.gov.rs, zatim putem "Begradskog pozivnog centra" ili ih dostaviti lično u Tiršovu 1 (četvrti sprat).

(Telegraf.rs / Beoinfo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA