NESREĆA: Preminuo taksista koji je kolima uleteo u restoran (FOTO)

Beogradski taksista Goran Pavliček, kome je pozlilo u toku vožnje, "alfa romeom" srušio zid restorana "Milan" na Novom Beogradu, neposredno potom je preminuo u Urgentnom centru. Niko od gostiju nije povređen

  • 0

Taksista "Čukaričkog plavog taksija" Goran Pavliček kome je u toku vožnje pozlilo usled čega je uleteo vozilom u  u baštu mesare i restorana "Milan" na Novom Beogradupreminuo je u Urgentnom centru, izjavio je portparol Drago Jovanović.

Nesreća se dogodila na raskrsnici ulice Jurija Gagarina kada je nesrećni Pavliček, koji je bio sam u automobilu "alfa romeo 156", izgubio svest. Kako nezvanično saznajemo, on je najverovatnije doživeo srčani udar u toku vožnje, a prava je sreća da niko od gostiju restorana i slučajnih prolaznika nije povređen.

Konobar restorana kaže za Telegraf da se sve odigralo veoma brzo, a da je nesrećni vozač probio izlog restorana i udario u sto za kojim niko nije sedeo.

- Služio sam goste, kada se odjednom čuo prasak stakla, svi smo čučnuli, a kada sam se okrenuo video sam da je automobil uleteo u restoran. Sva sreća, udario je u sto za kojim niko nije sedeo - kaže nam on.

Odmah nakon toga je prebačen u Urgentni centar gde je oko 15. 50 sati preminuo.

(D. Z., foto: S. Pikula)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA