• 4

"Čistoća" još efikasnija - stiglo 34 nova vozila

JKP „Gradska čistoća“ od danas je bogatije za još 34 nova vozila namenjenih potrebama odnošenja otpada sa beogradskih ulica, što će u velikoj meri povećati brzinu i kvalitet usluga koje ovo preduzeće pruža Beograđanima

  • 4
JKP Gradska Čistoća

Foto: JKP Gradska Čistoća

Pored presa za iznošenje smeća od 22 i 18 kubika, preduzeće je nabavilo i roto prese zapremine od 18 kubika za istu namenu, nove kamione za pražnjenje podzemnih kontejnera i kamione sa bočnim utovarom.

JKP Gradska Čistoća

Foto: JKP Gradska Čistoća

Direktor JKP "Gradska čistoća", Marko Popadić, istakao je da se, paralelno sa širenjem Beograda i uvećanjem broja stanovnika, povećava i obim posla, ali i nameće potreba za bržim i efikasnijim uslugama preduzeća.

JKP Gradska Čistoća

Foto: JKP Gradska Čistoća

- Ne samo za "Gradsku čistoću", već i za sve Beograđane od velike važnosti je proširenje i obnova voznog parka preduzeća. Beograđani su ti koji naše usluge plaćaju i smatramo da je važno da one budu kvalitetne, brze i sigurne. Nova vozila predstavljaju naše osnovno sredstvo za rad i zbog toga stalno ulažemo i obnavljamo vozni park i mehanizaciju. Takođe, time povećavamo i bezbednost naših radnika, jer smo zamenom dotrajalih vozila, novim, obavljanje posla učinili bezbednijim, ali i ekološki prihvatljivijim - rekao je Popadić.

JKP Gradska Čistoća

Foto: JKP Gradska Čistoća

On je dodao da je sada vozni park "Čistoće" bogatiji nego ikad.

- Pored nova 34 vozila, tokom prošle godine nabavili smo više od 100 različitih vozila i mehanizacije. Zapravo, nikada u istoriji preduzeća nije nabavljen ovoliki broj vozila za samo godinu dana. I upravo zahvaljujući tome, bili smo potpuno spremni i za sprovođenje svih neophodnih mera tokom vanrednog stanja, tako da smo uspeli da higijenu u gradu podignemo i održavamo na izuzetno visokom nivou, na čemu bi nam pozavidele razvijenije svetske metropole - podsetio je Popadić i najavio da će ovo preduzeće nastaviti da ulaže u modernizaciju preduzeća u cilju njegove veće efikasnosti.

JKP Gradska Čistoća

Foto: JKP Gradska Čistoća

(Telegraf.rs/PR)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JS

    Popadicu, zbog cega ne dezinfikujete ulice? Sta cekate?

  • Nikola

    Zašto ne kupe kosilice za travu koje mogu da se voze kao kola. 90% travnjaka u Beogradu se kosi jednom mesečno. Jel ovo prestonica ili donje brijanje.

  • ..

    Beograd,Beograd I samo Beograd,drzava u drzavi,sve samo u Beograd,ostatak Srbije ocaj...

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima