≫ 

Oluja diže krovove širom Srbije, a u Beogradu je bio nikad lepši zalazak sunca

Nekoliko minuta pre nego što će da se smrači, tmurno sivilo koje obavija prestonicu već danima zamenila je zlaćana boja ugasle zvezde

  • 0
Zalazak sunca Foto: M. Beljan

Veći deo zemlje pogodilo je danas teško nevreme, praćeno jakim vetrom i krupnim gradom. Neki delovi države ipak su ovaj put bili pošteđeni oluje, a među njima i glavni grad. Štaviše, Beograđani su večeras mogli da gledaju jedan od najlepših zalazaka sunca ove godine. 

Nekoliko minuta pre nego što će da se smrači, tmurno sivilo koje obavija pretonicu već danima zamenila je zlaćana boja ugasle zvezde.

Sjajno narandžasti zraci uneli su malo svetlosti u inače mutne dnevne prizore. Dovoljno da svi koji su se tada obreli napolju ili na prozoru požele da im je u takvoj svetlosti protekao ceo dan. Avaj, prelepi prizor trajao je svega nekoliko minuta, pre nego što je svetlost ugasnula i ustupila mesto potpunom mraku.

Možda je dobro što večeras ni zvezda nema u vidokrugu, čije bi nam prisustvo samo remetilo sećanje na romantični kraj dana u ovom hladnom i sivom 19. maju.

Video: Nevreme protutnjalo kroz Sjenicu, oštetilo sve redom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA