≫ 

Devojčica (2) iz Zemuna dotakla punjač za mobilni: Sad joj se lekari bore za život

Nesrećno dete udarila je struja

  • 17
Dete, deca, dečak mobilni telefon punjač igra

Foto: Shutterstock

- Moja ćerka je stavljena na aparate. Sada joj srce i pluća rade pomoću aparata. Lekari se bore za njen život - priča N. K. otac dvogodišnje devojčice koju je juče udarila struja u porodičnoj kući u Zemunu.

Devojčicu je najverovatnije udarila struja kada je uhvatila kabl punjača za telefon, zbog čega je sada na aparatima, navodi za "Alo" devojčicin otac N. K. Stravična nezgoda dogodila se utorak, 19. maja, oko 18 sati, u porodičnoj kući u Ulici Milana Rešetara u Zemunu. Devojčica je bez svesti i u teškom stanju privatnim vozilom prebačena u Institut za majku i dete.

Beograd, Policijski Čas, hitna pomoć

Hitna pomoć / Foto: Nikola Tomić

Do nesreće je došlo kada se devojčica probudila i slučajno pipnula kabl.

- Moja ćerka je spavala u sobi dok je supruga prala sudove. Kada se probudila, najverovatnije je uhvatila kabl punjača mobilnog telefona, posle čega je došlo do strujnog udara. Došao sam sa posla i dete zatekao kako leži na podu... Nije reagovala. Odmah sam je uzeo u ruke, ali se i dalje nije pomerala. Udarao sam joj šamare, ali nije vredelo, bila je nepomična. Dotrčao je i komšija, pa smo je zajedno stavili u pesak, ali ni posle toga nije bilo nikakve reakcije. Bila je bez svesti - navodi vidno potreseni otac N. K, koji je jedva smogao snage da ispriča šta se dogodilo.

Prema njegovim rečima, komšija i on su dete stavili u automobil i hitno prevezli u bolnicu.

- Celim putem do bolnice, dete uopšte nije reagovalo. Stavljena je na aparate. I srce i disanje joj rade pomoću aparata. Nažalost, ne znam kako je sada. Bio sam u bolnici od ponedeljka uveče. Tamo sam sedeo sedam sati ispred vrata, ali ništa nisu mogli da mi kažu. Juče ujutru su mi rekli da će mi u 9 javiti kako je dete, a kad smo pozvali, naveli su da će saopštiti u podne... Još ništa ne znam - priča otac očiju punih suza.

Imaju još troje dece

 

Osim E. K, bračni par ima još troje dece. Kako je ispričao otac, majka nije u stanju da govori za medije.

- Nemojte sa njom, ona je loše. U sobi je, doji bebu. Evo, sedimo i čekamo šta će nam javiti lekari. Nažalost, lekari su drski prema nama, kad god smo nešto hteli da pitamo, nismo dobili odgovor - tvrdi otac devojčice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vx

    21. maj 2020 | 04:59

    A to da su drski lekari istina je živa,čast izuzecima.Jedino ako si poznat onda se saziva čak i konferencija za novinare a neke lekari zovu čak i lično da im se saopšti stanje njihovog najmilijeg.

  • Koko

    21. maj 2020 | 06:55

    Bože pomozi detetu

  • РВ

    21. maj 2020 | 02:29

    Нисам сигуран у ову причу. Напротив, сумњам у ову причу.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA