≫ 

Ani je na relaciji Kolarčeva-Mirijevo ukraden telefon: Onome ko ga vrati obećava nagradu

Ana je bez telefona ostala 7. juna, posle ponoći

  • 14
Ana Todorov Foto: privatna arhiva

Nekome je čitav život pohranjen u mobilnom telefonu. To je postao uređaj bez kog ne možemo da zamislimo život i sve bitno nam je unutra, svi brojevi telefona, ubeleženi bitni događaji, jednostavno su postali deo nas. Zato nije čudno da kad neko ostane bez telefona zbog krađe, pokušava na sve načine da ga vrati.

Tako je Ani Todorov mobilni telefon ukraden 7. juna, posle ponoći, negde na relaciji Kolarčeva - Mirijevo. Reč je o telefonu Samsung A50m sa, kako nam je rekla Ana, veoma važnim sadržajem i informacijama.

Ana Todorov Foto: privatna arhiva

- Apelujem na osobu koja se trenutno služi mojim mobilnim telefonom da me kontaktira na broj 063/7023-664 ili preko portala Telegraf.rs, kako bi mi vratila uređaj. Ukoliko se odazove sledi nagrada. Slučaj sam prijavila i nadležnim službama, pa se nadam da neće neko sebi da dopusti da zbog običnog mobilnog telefona, a meni itekako važnog sadržaja, bude krivično gonjen. Raspolažem svim pravno i zakonom zaštićenim dokazima o vlasništvu uređaja i bilo koje zloupotrebe nad istim, u slučaju nestanka - apeluje Ana.

Video: Podmukla pljačka oca i sina, komercijaliste dok je istovarao robu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    10. jun 2020 | 22:59

    Sta bi bilo kad bi svako ko izgubi telefon svojom neodgovornoscu se obratio novinama? Malo mozga...ne smarajte s glupostima...

  • M

    10. jun 2020 | 21:51

    Nazalost mislim da i ako ga pronadjes neces imati nista od sadrzaja taj ko ga je pronasao ili ukrao je verovatno sve obrisao.

  • Cloud

    10. jun 2020 | 22:32

    Ljudi da li ste čuli za sinhronizaciju telefonskog imenika, kalendara...? Što se tiče slika i njih možete da "dignete" na neki cloud pa u slučaju kvara ili krađe telefona uvek imate sve što ste imali kada promenite telefon.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA