• 0

Otvoren rekonstruisan objekat OŠ "Vojvoda Putnik" u Ripnju

Predsednik Opštine Voždovac Aleksandar Savić predao je danas direktorki OŠ „Vojvoda Putnik“ Žaklini Lazarević ključeve od kompletno rekonstruisanog objekta izdvojenog odeljenja u Ripnju kod železničke stanice

  • 0

Foto: Dragana Jovanović/GO Voždovac

Predsednik Savić navodi da je radove na školskom objektu finansirala Opština u iznosu od 9 miliona dinara.

Foto: Dragana Jovanović/GO Voždovac

- Uradili smo totalnu rekonstrukciju izdvojenog odeljenja OŠ „Vojvoda Putnik“ u Ripanj stanici i danas, nakon 6 meseci radova predali smo ključeve direktorki Škole. Trudimo se da škole na Voždovcu rekonstruišemo, i u proteklih 6 godina, u svih 16 škola smo uradili ponešto. Od totalne rekonstrukcije, preko zamene toaleta, krovova, ograda i video nadzora kako bismo omogućili dobre uslove za školovanje naših mališana, - rekao je Savić.

Foto: Dragana Jovanović/GO Voždovac

Direktorka Škole se zahvalila Opštini što je u potpunosti uredila ovaj prostor u kome će mališani iz Ripnja ubuduće boraviti u mnogo boljim uslovima nego ranije.

Foto: Dragana Jovanović/GO Voždovac

Foto: Dragana Jovanović/GO Voždovac

Ovaj do skoro ruiniran i zapušten školski objekat danas ima na površini od 200 m2 dve nove učionice, dva savremeno opremljena toaleta, kuhinju i zbornicu za nastavnike, instalirane nove grejne i elektro instalacije, laminatne podove i urađen novi krov.

Foto: Dragana Jovanović/GO Voždovac

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Ne želim da budem informisan
Ok