25 godina bez krova nad glavom: Proterane porodice sa KiM danas imaju kuće u Ostružnici

Zamenik gradonačelnika podsetio je da je 25 porodica sa Kosova i Metohije, koje već dve decenije žive bez krova nad glavom, konačno dobilo kuće

  • 3
Goran VEsic, izbeglice KIM Foto: Facebook/Goran Vesic

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić, posetio je danas Gorana, čija je porodica iz Istoka i koji je 20 godina proveo u neformalnom kolektivnom centru.

On je danas Vesića ugostio u svom novom domu u Ostružnici.

Zamenik gradonačelnika podsetio je tom prilikom da je 25 porodica sa Kosova i Metohije, koje već dve decenije žive bez krova nad glavom, konačno dobilo svoje kuće.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zex

    16. jun 2020 | 17:35

    Pa da li je moguce biti izbeglica 25 godina? Evo moje komsije ave zivo dobise,a para na bacanje, bahate se, prosipaju, dobili plqstenik od drzave, neki dan ga prodali, dobijajilu svinje, kucu im sazidali.... A sta je sa nama koji nemamo nista svoje? U lice nam se smeju izbeglice. Svi zaposleni, svi puni,a mi!??? Sta je sa siromasnim gradjanima u centralnoj Srbiji?

  • Pravednik

    16. jun 2020 | 17:27

    Rođeni Beograđanin - nacionalna manjina u Beogradu. Ali nije frka, naučili smo i mi da se borimo, ali preko mrtvih gaziti nećemo do cilja....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA