≫ 

Potop u Beogradu, nema kraja gde ne lije kao iz kabla

RHMZ je u najavi objavljenoj u 17.50 sati saopštio da se tokom večeri i noći u većem delu Srbije oblačno sa kišom, ponegde i pljuskovima sa grmljavinom

  • 6

Video: Novo nevreme u Beogradu: Jaka kiša i vetar zadaju mnogo problema

Jak pljusak pogodio je večeras Beograd i deo Srbije, a nastavak padavina očekuje se i sutra.

Nema ni jednog dela prestonioce gde nije pljuštalo. Kako su nam javljali čitaoci, oozbiljna količina vode se zadržava na ulicama, a kiša sve vreme pada od popodnevnih časova.

- Na kratko prestane da pljušti, ali i tada pada. U naletima je bilo i olujnog vetra - rekli su nam čitatelji iz Novog Beograda.

Na Vračaru, Voždovcu, u Zemunu je ista situacija. Kiša ne pretaje da lije.

Potop ponovo nije izostao ni u naselju Vojvode Vlahovića, gde je poznato da se poplave događaju već s prvim kapima kiše.

RHMZ je u najavi objavljenoj u 17.50 sati saopštio da se tokom večeri i noći u većem delu Srbije oblačno sa kišom, ponegde i pljuskovima sa grmljavinom.

- Intenziviranje padavina očekuje se u Banatu, Beogradu, delovima Srema, u centralnoj, a posebno u zapadnoj i jugozapadnoj Srbiji, pa se do jutarnjih sati očekuje još dodatnih 15 do 30 mm, ponegde i preko 40 mm kiše - naodi se najavi RHMZ koja se odnosi na period od 17.47 sati, do sutra u 23.47 sati.

Potop, Vojvode Vlahovića Potop u Vojvode Vlahovića Foto: Telegraf.rs

RHMZ je izdao jutros upozorenje na obilne padavine.

- Danas (22.06.) iznad većeg dela Srbije, kao i u pojedinim delovima Beograda velika količina padavina (40 mm i više za 24 časa), a u zapadnoj Srbiji i više od 60 mm za 24 časa. Sutra (23.06.) se obilne padavine očekuju u centralnim i južnim predelima (40 mm i više za 24 časa) - navodi se u upozorenju RHMZ, koje je na snazi do prekosutra ujutru.

Video: Beograd ne pamti ovakvo nevreme: Potop kod Marakane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    22. jun 2020 | 21:18

    Pišite o zapadnoj srbiji koja je pred katastrofom....

  • Timocanin

    23. jun 2020 | 12:11

    Upozorenje sa neba pred neku još veću katastrofu . Mnogo ljudi se odriče vere , bližnjih, poštenja i svega ostalog po čemu je naš narod poznat vekovima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA