≫ 

Protesti u Beogradu trajali satima: Letele kamenice, suzavci, ima povređenih

 ≫ 

Protest se pretvorio u obračun grupe huligana i policije

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Alen BiH
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • KIA

    08. jul 2020 | 08:27

    Sve ove demonstrante treba pohapsiti....

  • njanja

    08. jul 2020 | 08:02

    Draga Srbijo koliko god te volela trenutno te ne razum..Zasto sad protesti ,kud ste krenuli bez maski u guzvu a znate koliko je situacija alarmantna..Ako ste nezadovljni sto imate pravo protestujte drugi put kad prodje ovo sto nas unistava,niko vam ne brani..Srbijo razumi,ne skodite Vucicu ni bilo kom politicaru nego sebi samima ,vi ce te tako naskoditi narodu ,svom narodu jer onim od sinoc samo doprinosite jos vecem sirenju virusa..Shvatite da ce bolnice biti pune vas sa razbijenim glavam i polomljenim rukama i nogama a nace se i onih koji ce mozda i biti zarazeni ali se nadam da vam nece trebati taj respirator..Pravite posla ovom namucenim medicinskim radnicima koji ce pored muke koja nas je snasla morati da vam usivaju glave i sta vec sve..Uzimacete njihovo vreme koje treba da posvete onim obolelima od ovog virusa...Nemojte da jos necij tata,mama ,baba il deda il ne daj Boze dede koje ima hronicno obolenje ostane bez tog aspiratora..Pustite doktore i medicinare da se posvete onima kojima su potrebni...Nije pravo vreme ljudi,a kad bude vreme i kad se ovo smiri sigurna sam da ce biti mnogo vise ljudi uz vas!!

  • Xyz

    08. jul 2020 | 08:01

    Ovaj narod traži slobodu kretanja, vazduh ste im već oduzeli. Zašto najava policijskog časa? Zašto ne pišete kazne za maske? Jel možete da razmislite i da mi objasnite od čega će narod da živi? Da, ovi mladi koji su na ulici, na ulici su jer su dobili otkaz, i jer su im zatvorili kafiće, ali gle čuda oni tamo rade, zarađuju za svoju porodicu, decu, svoje stare. Samo nam se smučilo. PreCedniče, kako penzioneri, čujem neće da im kasni penzija, ni javni sektor da ne brine? Kao Boga te molim ne mešaj se u privatni sektor ne daj predloge nikakve, jer samo pospešuješ da narod dobija otkaze. Molim te ne mešaj se u to

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA