≫ 

Policajac kojem su noge polomljene na protestu: "U nekoliko sekundi prođe ceo život. Nemoćni ste"

Nebojša Apostolović je ispričao šta se tačno desilo pre no što je u nogama osetio bol i pre no što je prebačen u Urgentni centar

Nebojša Apostolović, policajac Printskrin: TV Pink

U protestu u Beogradu povređen je veliki broj policijskih službenika, dok je grupa demonstranata policiju gađala kamenicama, flašama i bakljama. Najteže je stradao policajac Nebojša Apostolović kome su tokom sinoćnjeg protesta obe noge polomljene.

On je za TV Pink ispričao šta se dešavalo sinoć na ulicama glavnog grada.

- Letele su kamenice sa svih strana! U jednom trenutku kada sam se okrenuo, video sam da veliki kamen leti ka meni. Pao sam i osetio veliku bol u nogama. Nisam znao šta mi se dešava i da li mi je povređena kičma. Odmah su mi prišle kolege koje su me odvele do službenog automobila koji je bio parkiran iza Narodne Skupštine. U nekoliko sekindi prođe ceo život, to su trenuci kada sa jedne strane vidite neku rulju, lete kameice, leti sve i vi ste nemoćni. Da nisu bile kolege, verovatno bi tu i ostao - ispričao je Apostolović.

Video: Slika beogradskih ulica posle završenih protesta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • El dorado

    9. jul 2020 | 17:23

    Sve manje i manje botova. Ljudi počinju da razmišljaju svojom glavom? Zao mi je takvih polomljenih nogu. Zao mi je i pored toga što je 10 policajca tuklo jednog, koji uzgred bio sklupcan a posle njih nepomičan. Pa novinari, zašto ne spominjete i tog momka? Policija se ponašala nadobudno, omalovazavala, tukla i ugnjetavala ljude. Iz pogrešnih pobuda. Ne nisu to iste pobude kao 70-80-90 kada je milicija čvrsto verovala da brani sistem, državu i postojanje jedne zemlje. Ovo su novi naraštaji, koji masu znackama i pištoljima, bilo da su na poslu ili u provodu. Bahati, bezobzirni i glupi ljudi. Čast izuzecima Narode, večeras još jače...

  • Jo

    9. jul 2020 | 16:27

    veceras 18 00 ,skini uniformu i sve ok.....dok ste gazili 3 momka u parku to je bilo ok s vaše strane,večeras 3 deo

  • Majka Mara

    9. jul 2020 | 15:35

    A sta je sa onim deckom sto su ga panduri izubijali pendrecima i ostavili nepomicnog da lezi nasred ulice??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA