≫ 

Dr iz kovid ambulante koja radi 24h: Dolaze i demonstranti, noću su protiv države, danju traže pomoć

 ≫ 

Prekjuče sam primetio da su nam u kovid ambulantu dolazili mlađi ljudi, po izgledu sam primetio da su došli sa protesta. Možda grešim, ali mislim da ne

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Ana56
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Vesna

    11. jul 2020 | 13:27

    To je nepostovanje prema doktorima. Oni aplauzi sto ste im davali, a onda demonstracije, pravi ste licemeri. Toliko je obolelih bolnice su prepune, nece biti dovoljno med.osoblja da vas lece, a cinjenica da su preumorni, da ne mogu da se naspavaju, hoce li doci do potpunog kolapsa, da li o tome mislite. A da su vasi roditelji medicinari, da li bi tada izasli na demonstracije kada vreme nije, da tvoji majka i otac skapavaju od posla. Lekare treba mi da cuvamo kako bi oni mogli nas da lece. Ali ste mladi, naivni povodljivi, uvek neko drugi konce vuce iza vas, politicki ni malo obrazovani, mislite da se sve resava na ho-ruk, da treba da je kako mali Djokica razmislja. Svi smo mi nezadovoljni, ali nista ne moze odjednom. Nezadovoljni su i u mnogim drugim zemljama, odlaze isto, traze posla vani... Ali zemlja se oporavlja od unistenih fabrika, velike nezaposlenosti, pljacke, i cinjenica je ono sto vi necete da vidite da su bolnice, fabrike izgradjene, zaposlenost skocila, putevi izgradjeni, napreduje se, ali ne kako bi mi zeljeli sad i odmah. U celom svetu je tesko, razvijene zemlje su u kolapsu, i bit ce gore, a mi ne mozemo da budemo izuzetak. Svoju energiju usmerite da nesto ucinite za drzavu a ne sto se mukom izgradilo da rusite i unistavate.

  • Demonstrant

    11. jul 2020 | 13:12

    Ajde ne mlati nije ovde niko lud da bi verovao i u te lazi, po tebi dana se zaraze i odmah u toku noci traze tvoju pomoc, mora da prodje 14 dana od momenta zaraze da bi se simptomi ispoljili i da bi trazili tvoju pomoc, to vam dolaze oni sti su se na izborima zarazili a za ove ima jos vremena. Nisu oni protiv Drzave vec proriv onih koji istu vode u sunovrat i traze ostavke svih odgovornih i u tome ih nece spreciti nista.

  • Mitar

    11. jul 2020 | 12:36

    Nije lepo što lažeš u tim godinama, za tri dana koliko traju demonstracije nije mogiće da bilo konima simtome.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA