≫ 

Kamion prevozio tenk i survao se u dvorište u Beogradu: Povređene dve osobe

U saobraćajnoj nezgodi lakše su povređeni vozač i suvozač, koji su medicinski zbrinuti

  • 49

Kamion Vojske Srbije koji je prevozio tenk prevrnuo se danas u ulici Belo vrelo u beogradskoj opštini Čukarica i završio u dvorištu jedne kuće, saznaje Telegraf.rs.

Do saobraćajne nezgode došlo je danas posle 17 časova, a tom prilikom povređena su dva lica.

Povodom ove saobraćajke, oglasilo se i Ministarstvo odbrane koje je navelo da je danas oko 17.20 sati, u beogradskom naselju Bele vode došlo do saobraćajne nezgode u kojoj je vojno motorno vozilo tokom realizacije redovnog zadatka sletelo sa puta.

- U saobraćajnoj nezgodi lakše su povređeni vozač i suvozač, koji su medicinski zbrinuti. Na lice mesta izašli su nadležni organi radi utvrđivanja okolnosti saobraćajne nezgode - navode iz Ministarstva odbrane.

Video: Autobus sleteo sa nadvožnjaka u Surčinu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    17. jul 2020 | 19:31

    Realnost naše vojske.

  • Desetar

    17. jul 2020 | 21:14

    Šta je ekspert za vojna pitanja Vulin rekao vrhovnom komandantu, posebnom stručnjaku za sve oblasti, nemamo više 5 tenkova, ode jedan u dvorište da se deca igraju

  • Aco

    17. jul 2020 | 19:52

    Dešavaju se i u mnogo razvijenim državama ovakve saobraćajne nezgode! A pojedinci su jedva dočekali da kritikuju vojsku i državu a tenk i vojni kamion su videli samo na slikama !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA