Ekipe "Čistoće" nastavljaju suzbijanje komaraca sa zemlje

Sektor ekologije i unapređenja životne sredine JKP "Gradska čistoća", dok se ne steknu povoljni meteorološki uslovi za podizanje privredne avijacije kao dodatnih mera u borbi protiv komaraca, nastavlja intenzivno suzbijanje ovih insekata uređajima sa zemlje.

  • 3
JKP Gradska čistoća, komarci, prskanje Foto: Nenad Cakic/JKP Gradska cistoca

U sredu, 22. jula, ekipe Sektora ekologije i unapređenja životne sredine, vršiće tretman suzbijanja odraslih formi komaraca uređajima sa zemlje na 33 lokaliteta u Beogradu.

Tokom jutarnje akcije koja će početi u 03:00 časa obuhvatiće se površine Miljakovačka šuma, Miljakovački vinogradi, Miljakovačke staze, SC Jajinci, Rakovica selo, Banjička šuma, Jajinci 1, 2, 3 i 4.

JKP Gradska čistoća, komarci, prskanje Foto: Nenad Cakic/JKP Gradska cistoca

Večernjom akcijom koja počinje od 18:00 časova tretiraće se površine Resnik 1 i 2, Kaluđerica 1, 2, 3, 4 i 5, Velika Moštanica 1 i 2, Leštane 1, 2 i 3, Boleč 1 i 2, kao i Kumodraž selo.

Druga večernja akcija počinje u 21:00 čas, kada će ekipe preduzeća suzbijanje odraslih formi komaraca sprovoditi u Košutnjaku, Topčidersom parku i groblju, Hajd parku, Zvezdarskoj šumi, Šumicama, Novom groblju, Adi Ciganliji i Makišu.

JKP Gradska čistoća, komarci, prskanje Foto: Nenad Cakic/JKP Gradska cistoca

Sugrađani svakog radnog dana od 07:00 do 15:00 časova mogu da prijave lokacije na kojima primete povećano prisustvo komaraca pozivom na besplatan broj telefona 0800–000807 ili putem elektronske pošte na adresu ekologija@gradskacistoca.rs

JKP Gradska čistoća, komarci, prskanje Foto: Nenad Cakic/JKP Gradska cistoca

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirjana

    21. jul 2020 | 17:21

    Zaprasite Novi Beograd

  • Sa visine

    22. jul 2020 | 22:19

    Kako da javimo kada se na telefon niko ne javlja. Sramota. Sa zemlje nena efekta,dok iz vazduha DA

  • Mokroluzanin

    21. jul 2020 | 17:12

    A Mokri Lugovi kada ce doci na red? I ako mogu da pitam samo zasto se ne prskaju i okolne ulice u Mokrom lugu vec samo one glavne? I jos jedno pitanje hoce li se prskati park suma Stepin Lug?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA