Prelepa slika: Ovako izgleda jedini beogradski bioskop koji radi

Oldtajmerima došli da pogledaju film

  • 4
Drajv in Foto: Facebook/Goran Vesić

Jedini otvoreni Beogradski bioskop je upravo - na otvorenom. U vreme kada su bioskopske sale zatvorene zbog pandemije korona virusa, "drajv in" bioskop na Adi jedina je oaza za filmofile koji vole veliko platno.

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić podelio je utiske sa večerašnje projekcije.

Вечерас “драјв ин” биоскоп на Ади. Приказује се филм “Ле Ман 66: Славна 24 сата”. Паркинг је препун аутомобила, а много...Posted by Горан Весић on Среда, 29. јул 2020.

- Večeras "drajv in" bioskop na Adi. Prikazuje se film "Le Man 66: Slavna 24 sata". Parking je prepun automobila, a mnogo je oldtajmera.

Ovo je jedini bioskop u našem gradu koji trenutno radi. Konačno je u Beogradu, posle više pokušaja i više decenija, zaživeo "drajv in" bioskop.

Još jedna od dobrih akcija Grada Beograda. Hvala našem partneru Kombank dvorani - napisao je na svom fejsbuk profilu Goran Vesić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eto!

    29. jul 2020 | 23:44

    Ko ne zna, bioskopi na otvorenom su postojali i na terasi na krovu Doma vojske, kao i na krovu 20. oktobra u Balkanskoj, a verovatno i drugde po gradu. Mozda bi dakle, neko mogao da se potrudi da ih aktivira za nas jadnike koji nemamo kola da idemo do Ade.

  • Jsa

    29. jul 2020 | 23:45

    Ne, ovako izgleda zabava za sirotinju, to sto mediji to romantizuju samo svedoci dokle smo dosli kao drustvo.

  • Boža zemunac

    30. jul 2020 | 06:19

    Šta reći ? Tužno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA