• 0

Kompleks na Novom Beogradu u kojem svako želi da živi: Predstavljamo 2 idealna stana za vas

Sve što se može poželeti za miran porodičan život na Novom Beogradu koncipirano je u dvosobnim i trosobnim stanovima u okviru stambeno-poslovnog objekta V12 koji se gradi na adresi Vojvođanska br.12, Novi Beograd. Savršen spoj moderne arhitekture i atraktvine lokacije predstavlja pravi izbor za vaš novi životni prostor

  • 0
stambeno-poslovnog objekat12

Foto: Promo

Kao idealno rešenje za četvoročlanu porodicu, predstavljamo vam stan od 55 m2 koji sadrzi dve odvojene spavace sobe. Prema strukturi, stan čine dve sobe sa velikom dnevnom sobom u potpunosti koncipirane na funkcionalnoj i maksimalnoj iskorišćenosti prostora. Sve što se od vas očekuje je da svojom energijom i stilom udahnete lični pečat ovom stanu. Uz maštu i kreativnost učinite, već idealno osmisljen stan, vašim kutkom za uživanje.

stambeno-poslovnog objekat12

Foto: Promo

Za porodice sa većim brojem dece, stan od 75 m2 predstavlja najfunkcionalnije rešenje. Svetao i atraktivan, sa odlično osmišljenim prostorom za svakodnevne aktivnosti izuzetna je prilika za mirno i udobno stanovanje. Odlikuju ga komfor i dobro osmišljen raspored prostorija. Iskoristivost prostora, kao aktuelni trend, osnovna je odlika ovog stana. U strukturi stan čine tri sobe, raspoređene tako da svaki član porodice ima svoj mir i privatnost.

stambeno-poslovnog objekat12

Foto: Promo

Da su oba ova stana pravi izbor za porodice koje tragaju za savršenim mestom za život, govori i činjenica da se stambeno-poslovni objekat V12 nalazi u blizini svih važnih saobraćajnica, kojima se brzo i lako povezuje sa ostalim delovima grada. Blizina škole, pijaca, marketa, u mnogome će olakšati svakodnevicu porodica. Zbog odlične lokacije i postojeće infrastrukture, ovaj stambeni prostor je izuzetna prilika za početak novog životnog poglavlja.

Izgradnja stambeno-poslovnog objekta na početku Vojvođanske ulice - u broj 12, na Novom Beogradu, je u toku, a objekat će biti useljiv u oktobru 2021. godine. Objekat V12 je tako pozicioniran da ima izlaz na dve ulice, Vojvođansku koja spaja sve glavne saobracajnice u ovom delu grada i ulice Pere Segedinca koja obezbeđuje mir i pravatnost sa dosta zelenila. Blizina trznih centara, Savskog keja i reke, biciklistickih staza predstavlja jos jednu pogodnost za stanovnike ovog kompleksa, a mala spratnost zgrade cini je jedinstvenom u ovom delu grada okruzenom soliterima.

stambeno-poslovnog objekat12

Foto: Promo

Sistem pametne kuće obezbediće korisnicima kontrolu bezbednosti senzorima za pokret u okviru svoje stambene jedinice, koju mogu kontrolisati preko svog pametnog telefona. Takođe, obezbediće i kontrolu stana na izbijanje požara, pojavu vode na podnim površinama, kao i kontrolu temperature vazduha u stanu.

Vise informacija o samom kompleksu i strukturi stambenih jedinica potrazite na sajtu www.v12.rs ili na email adresi prodaja@v12.rs

(Telegraf.rs/PR)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima