≫ 

"Voda ili supa bez rezanaca": U Jakovu iz slavina potekla čudna tečnost

Ekipe JKP Beogradski vodovod i kanalizacija će isprati vodovodnu mrežu, čime će se uspostaviti redovan kvalitet vode za piće u ovom delu grada

  • 4
Voda za piće Jakovo Foto: Facebook/Jakovo/Sladja Lukić Ivanović

"Voda ili supa bez rezanaca?", pitanje je koje se nametnulo ispod fotografije tečnosti žute boje u posudi koju je jedna od meštanki Jakova postavila danas na društvenu mrežu Fejsbuk.

Žuta tečnost zapravo je voda za piće koja je danas tekla iz slavina u delovima ovog beogradskog prigradskog naselja.

- Voda u Jakovu za piće - napisala je jedna od meštanki na Fejsu ispod fotografije, posle čega su usledili komentari: "Mislila sam da je supa" i "Pesak umesto rezanaca".

Voda za piće Jakovo Zamućena voda za piće danas u delovima Jakova, Foto: Facebook/Jakovo/Sladja Lukić Ivanović

Na njen post oglasili su se i drugi žitelji Jakova koji su naveli da je u drugim delovima ovog naselja voda bez boje i mirisa.

Na pitanje Telegrafa o čemu je zapravo reč, iz JKP Beogradski vodovod i kanalizacija, kažu da je došlo do kvarova na vodovodnoj mreži što je dovelo do zamućenja vode za piće.

- Zbog popravke više kvarova na vodovodnoj mreži, povremeno je dolazilo do zamućenja vode u naselju Jakovo. Posle završetka radova, ekipe JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" će isprati vodovodnu mrežu, čime će se uspostaviti redovan kvalitet vode za piće u ovom delu grada - navode iz JKP Beogradski vodovod i kanalizacija za naš portal.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milica

    8. septembar 2020 | 10:04

    Pored kvaliteta vode problem pretstavljaju i stare vodovodne cevi koje otpustaju teske metale.Dobro je resenje imati nobel preciscivac vode koji u ovakvim situacijama a i svakodnevno pomaze da ne strepite.

  • Kol

    27. avgust 2020 | 18:04

    Da li ste videli ovo zrenjaninsku vodu? Zrenjaninci decenijama nemaju vodu za piće, a plaćaju kao da piju srebrnu vodu. Sramota. Otvore fabriku, plate papreno, a više od pola grada onda nema ni kap vode. Sad su opet na staroj gradskoj koja je sam mulj i smrdi. Ko će se time pozabaviti. Demonstracije im nisu uspele.

  • BG 1

    27. avgust 2020 | 17:24

    Samo se malo podgreje i besplatna supa,zar je to loše.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA