≫ 

Raskrsnica Bulevara Patrijarha Pavla i Ulice Pere Velimirovića puštena u saobraćaj

Posao je završen dva dana pre roka koji je izvođaču dat od strane Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju grada Beograda - napisao je Vesić

  • 5
Bulevar Patrijarha Pavla i ulica Pere Velimirovica, rekonstrukcija Foto: Facebook/Goran Vesić

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić objavio je danas na svom Fejsbuku da je puštena u saobraćaj raskrsnica Bulevara Patrijarha Pavla i Ulice Pere Velimirovića.

- Upravo je puštena u saobraćaj raskrsnica Bulevara Patrijarha Pavla i Ulice Pere Velimirovića. Raskrsnica je bila zatvorena od 16. jula do jutros. Posao je završen dva dana pre roka koji je izvođaču dat od strane Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju grada Beograda - napisao je Vesić.

Vesić je dodao da se ovaj posao radi zbog završetka radova dela trase vodovoda prečnika f800 i ostalih novih instalacija u Bulevaru Patrijarha Pavla u zoni postojeće Ulice Pere Velimirovića, kao i zbog rušenja starog čelično-betonskog mosta iznad bivšeg korita Topčidarske reke, zbog čega je bilo neophodno zatvaranje ulice.

- Paralelno sa rušenjem starog mosta, izmeštane su postojeće i izgrađene nove instalacije koje su bile u trupu mosta i samoj ulici, kao što su elektro i telekomunikacioni kablovi, vodovodna i kanalizaciona mreža manjih prečnika. Ovi radovi su konačno omogućili da se završe radovi na izgradnji novog čeličnog vodovoda f800 ukupne dužine 1650 m, čime se stvaraju uslovi za uklanjanje postojećeg starog čeličnog vodovoda f800, zbog koga nisu bili mogući obimniji radovi na izgradnji kolovozne konstrukcije novog Bulevara Patrijarha Pavla - napisao je Vesić u objavi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neki Tamo

    30. avgust 2020 | 10:05

    Pa ovo je treci put za dve godine da kopaju istu raskrsnicu i otet ce kada prodje jos jedna traka. Kakve neznalice

  • Lesa

    30. avgust 2020 | 10:01

    O hvala ti boze

  • Pedja

    30. avgust 2020 | 10:21

    Sta je sa Dorcolom? Koliko godina cete da nas drzite u rusevinama i rupama?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA