Gradska opština Voždovac ispunila je još jedno obećanje: Jajinci dobili kolektor posle 50 godina

Završetkom ovih radova stekli su se uslovi da se izgradi sekundarna kanalizaciona mreža u Jajincima, Rakovica selu i delu Kumodraža, za koju je Opština izradila projekat - rekao je predsednik GO Voždovac Aleksandar Savić

  • 1
Kanalizacija, Jajinci, Aleksandar Savić Foto: Tanjug/GO VOZDOVAC

Predsednik GO Voždovac Aleksandar Savić prisustvovao je završnim radovima izgradnje sekundarne sabirne mreže fekalne kanalizacije – kolektor „Jelezovac“ u Jajincima.

- Obećali smo da ćemo uraditi kolektor i sada kada je gotov, nakon ispiranja mreže, na njega će biti priključeno 10 hiljada septičkih jama. Time će, nakon 50 godina, biti rešen problem odvoda fekalija u ovom delu Voždovca - rekao je Savić.

On je dodao da su se završetkom ovih radova stekli uslovi da se izgradi sekundarna kanalizaciona mreža u Jajincima, Rakovica selu i delu Kumodraža, za koju je Opština izradila projekat.

Kolektor „Jelezovac“, koji je dugačak 3.547 metara, sakupljaće kanalizaciju od uliva u Banjički kolektor, kroz naselja Jajinci i Miljakovac 3, sve do Spomen parka „Jajinci“.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gradjanin

    3. septembar 2020 | 10:18

    Kada će Resnikda dobije kanalizaciju tj .ulica Dušice Spasić godinama obećavaju niko se ne prihvata posla, kada je glasanje dolaze na vratà sa svim i svačim, pitanje za opstinare Rakovica i za Gradsku upravu!??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA