I Čukarica dobila vlast: Srđan Kolarić novi predsednik opštine

Izabrani su i članovi opštinskog veća

  • 7
Srđan Kolarić Foto: ATA images

Srđan Kolarić, sa liste "Aleksandar Vučić - Za našu decu" izabran je na današnjoj sednici skupštine opštine Čukarica za predsednika te gradske opštine.

On je naveo da je zahvaljujući predanom radu opštinskog rukovodstva, ali i dobrom saradnjom sa gradskom i republičkom vlašću, urađeno mnogo i da je u velikom broju stvari Čukaričanima poboljšan kvalitet života.

- Novo rukovodstvo opštine neće zatvoriti vrata ni pred kim ko novim idejama želi da doprinese prosperitetu naše Čukarice. Vodeći se time da su nam potrebe građana uvek na prvom mestu, trudićemo se da poštujemo njihove sugestije i inicijative, kako bismo zajedno učinili Čukaricu opštinom budućnosti - istakao je Kolarić, saopšteno je iz te opštine.

Za zamenika predsednika opštine Čukarica izabran je Branislav Čelić, takođe sa liste "Aleksandar Vučić - Za našu decu".

Na sednici Skupštine opštine, na predlog predsednika opštine, izabrani su i članovi opštinskog veća.

Za zamenika predsednika skupštine GO Čukarica izabran je Milan Stojić sa liste "Ivica Dačić - Socijalistička partija Srbije (SPS), Jedinstvena Srbija (JS) - Dragan Marković Palma", dok je za zamenika sekretara Skupštine GO Čukarica izabrana Jasmina Milošević sa liste "Aleksandar Šapić - Pobeda za Čukaricu".

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 1111111111111111

    4. septembar 2020 | 18:29

    Svaka cast bivsi vozac Seselja sa srednjom skolom vlast. Bravo cestitam 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏. E moja SRBIJO

  • Rusanjac

    4. septembar 2020 | 19:50

    Prijatelju ne radite vi nista ,sminkate Banovo Brdo i to je to,u Rusnju gradjani jos piju vodu iz azbesnih cevi,o kanalizaciji necu ni da pricam ,ambulanta ko cumez .

  • Zis

    4. septembar 2020 | 18:05

    Mene zanima kada ce da se uradi nesto pametno u pigradskim naseljima,poput Rusnja ,Velike Mostanice naprimer ,kada ce se zameniti azbesne cevi vodovodne i kanalizacija,a ne samo krecenje doma kulture i ambulante .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA