Parkirao bahato jaguara nasred ulice i skrivao tablice: "Sada može po njega na plac Parking servisa"

Sistem je isti za sve

  • 20
Bahati vozač Jaguara Foto: Facebook/Горан Весић

Otkako je u Beogradu uveden sistem za kontrolu parkiranja "Oko sokolovo" neretko zatičemo prizore dovitljivih sugrađana koji pokušavaju da izbegnu kazne. Bahati vozači smišljaju nove načine kako bi "doskočili" novom sistemu te smo imali prilike da vidimo prikrivanje tablica raznim predmetima. Međutim, druge službe za kontrolu stupaju na snagu kako bi prekršioci bili kažnjeni.

Sistem je isti za sve i nema povlašćenih.

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić podelio je na svom zvaničnom Fejsbuk profilu fotografiju luksuznog automobila marke "jaguar" koji je bio parkiran nasred ulice i pokušao da sakrije tablice.

Bahati vozač Jaguara Prikrivene tablice - Foto: Facebook/Горан Весић

- Sada će moći da ga nađe na placu Parking servisa. Naravno, prvo će da plati troškove odnošenja i kaznu - napisao je Vesić.

НЕМА НЕДОДИРЉИВИХ!Бахати возач “јагуара” паркирао на сред улице и покушао да сакрије таблицу. Сада може по свог...Posted by Горан Весић on Friday, September 11, 2020

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ČUKAM

    11. septembar 2020 | 13:32

    Vratiće oni to odakle su uzeli i još ima da se izvine. A da to neće biti tako, sin vlasnika televizije bi bio u zatvoru.

  • Mitar

    11. septembar 2020 | 14:24

    Taj gospodin će se jako potrest zbog 100 evra

  • Branka

    11. septembar 2020 | 13:37

    Da da. Da se pohvale da su odneli jednog jagura. Dobar vic. A sta je sa ostalima. Parkiraju se po trotoarima da roditelji ne mogu da prodju nego sa kolicima silaze na kolovoz. Obilazite malo i naselja i ostale gradove a ne samo centar Beograda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA