≫ 

Na Dan srpskog jedinstva 4.000 zastava Srbije na beogradskim ulicama: Oglasio se Goran Vesić

Srbija i Republika Srpska danas prvi put obeležavaju zajednički praznik, Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave

  • 14
Beograd, zastave Foto: Facebook/Goran Vesic

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić oglasio se na svom Fejsbuku povodom Dana srpskog jedinstva i čestitao praznik uz grandiozne fotografije naše prestonice.

- Srećan Dan srpskog jedinstva! Danas se srpske zastave ponosno viore širom Srbije i Republike Srpske. Na sreću većine građanki i građana Srbije i Republike Srpske - napisao je.

 Podsetimo, Srbija i Republika Srpska danas prvi put obeležavaju zajednički praznik, Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave.

U svim opštinama u Srbiji i Republici Srpskoj trgovi i centralne ulice biti okićene Narodnom i Državnom zastavom Republike Srbije.

Ovaj praznik će biti zajednički obeležavan u Srbiji i Republici Srpskoj i u svim sredinama u kojima Srbi širom sveta, simbolizujući jedinstvo srpskog naroda.

Datum 15. septebmar je izabran jer je tog dana, 1918. godine, probijen Solunski front.

Замислите какав су шок јутрос доживели Дубравка Стојановић, Марко Видојковић, Горан Марковић, Душан Петричић, Ирина...Posted by Горан Весић on Уторак, 15. септембар 2020.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    15. septembar 2020 | 16:06

    Bas su lepe ove zastavice,trebali su narodu podeliti a ne da se pentram po banderama,treba da se skrsim da bi neku skinuo,a bas mi treba jedna takva na motoru

  • Lucifer 1 RS

    15. septembar 2020 | 16:05

    Sve što više Srbi sami sebe veličaju u očima ostalih postaju sve manji.

  • VR

    15. septembar 2020 | 15:56

    Nemojte onda ljudi i političari da se bunite protiv zastava drugih nacija u Srbiji,tolerišite Albansku,Rumunsku,Crnogorsku,,...,i ostale zastave ako već mora BiH to od sada.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA