≫ 

Šta je ostalo posle kiše i nevremena koje je protutnjalo Beogradom: U sekundi sve je bilo paralisano

U narednih sat vremena u zapadnom Sremu, centralnoj, istočnoj i južnoj Srbiji ponegde su mogući kiša ili pljuskovi sa grmljavinom

  • 33

Sunčano vreme u trenutku je zanemeo pravi kijamet koji se oko podneva sručio na Beograd, a potom otišao dalje ka Banatu.

A onaj ko se uputio kolima ka Banatu imao je problem i da pređe Pupinov most. Kako javlja naša reporterka voda je došla do ostrva koje deli dva smera, pa su se neki delimično peli i na njega. Mnogi su se zabrinuli da li će proći kroz toliku vodu, a da im ona ne uđe u vozilo.

Nevreme je doneo snažan oblak koji je u Beograd pristigao sa jugozapada, a pre nego što je kiša svojom jačinim potpuno zamaglila pogled začuli su se i jaki udari groma.

U jednom momentu ulice su bile preplavljene vodom, oluci puni, a vozači koji su se našli na kolovozima u čudu.

Ovi oblaci bili su i gradonosni, ali nije padao grad već sugradica.

Nevreme je potpuno prestalo posle pola sata.

- Ulica je u trenutku postala bela, kao da se spojilo nebo i zemlja. Buka koju je pravio vetar i kiša bila je jeziva, a čini mi se da je padao i grad. Srećom, subota je, inače bi ovo napravilo pravi kolaps - ispričao nam je jedan od vozača.

Prema najavi RHMZ-a izdatoj u 17.50, u narednih sat vremena u zapadnom Sremu, centralnoj, istočnoj i južnoj Srbiji ponegde su mogući kiša ili pljuskovi sa grmljavinom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA