GSP "Beograd" nabavlja nova vozila za prevoz dece sa posebnim potrebama

U skladu sa usvojenim Rebalansom programa poslovanja za 2020. godinu, izvršena je dopuna plana javnih nabavki i po hitnom postupku pokrenuta javna nabavka za kupovinu 37 novih vozila za prevoz dece sa posebnim potrebama

  • 2
Slavija Foto: Mateja Beljan

Gradsko saobraćajno preduzeće "Beograd" raskinulo je ugovor o iznajmljivanju vozila za prevoz dece sa posebnim potrebama jer su Rebalansom programa poslovanja, koji je usvojen na poslednjoj sednici Skupštine Grada, obezbeđena dodatna sredstva za kupovinu novih vozila, saopšteno je iz ovog gradskog preduzeća.

Kako se navodi u saopštenju, u skladu sa usvojenim Rebalansom programa poslovanja za 2020. godinu, izvršena je dopuna plana javnih nabavki za 2020. godinu i po hitnom postupku pokrenuta javna nabavka za kupovinu 37 novih vozila za prevoz dece sa posebnim potrebama.

Pokretanjem javne nabavke kojom se obezbeđuje kupovina novih, prestala je potreba za realizacijom ugovora za iznajmljivanje vozila, te je iz navedenih razloga zaključen sporazum o raskidu ovog ugovora.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    4. oktobar 2020 | 09:44

    Lepa vest....💖💖💖

  • Branka

    4. oktobar 2020 | 11:05

    To su trebali odavno da urade pre pocetka skolske godine. Sad tu decu voze obicni autobusi i ne staju ispred skolskog dvori sta nego na glavnu ulicu. Uzas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA